Gáz volt szerintetek ez a helyzet barátom anyukájával?
Nagyon szeretem az anyós jelöltemet jó kapcsolatban vagyunk bármit meg tudunk beszélni és ő is szeret engem. Viszont a minap történt egy olyan hogy kiárusítás volt egy boltba én meg 400 ft-ért vettem egy farmert amit nem próbáltam fel és nagy lett rám, így neki adtam barátom anyukájának mert rá pont jó lett ő meg ki akarta fizetni nekem. Mondtam neki h hagyja ő meg lebaszott (kedvesen) hogy én diák vagyok jól fog még jönni az a 400 ft ne költsek rá pénzt majd ha gazdag leszek akkor. Egyébént ő is rengeteg mindent vett már nekem ami miatt kicsit rosszul érzem magam, mert bármikor ki akartam fizetni sosem engedte meg. Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
18/L
Szerintem? 18 évesen még én is ennyit lelkiztem minden apróságon, mint te. Azóta 2x annyi vagyok, és tudom, hogy a barátod anyukája már rég el is felejtette az általad leírt "eseményt", annyira nincs semmi jelentősége.
Egyébként 400 Ft-ról beszélünk, nem 4000-ről, vagy 40.000-ről.
Ja, egyébként ebből az derül ki, hogy kedvel téged, inkább örülj neki.
Ha adni szeretnél neki valamit, lepd meg pl. a kedvenc csokijával, hidd el, nem fogja visszautasítani (és kifizetni se).
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!