Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 és fél éve után a párom úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 és fél éve után a párom úgy érzi,hogy nem tudná elképzelni velem a jövőjét. Mit tehetnék férfiként ilyenkor a kapcsolatomban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Két és fél éve vagyunk együtt,az első évben rengeteg problémán átmentünk,amit együtt legyőztünk. Alapvetően különbözünk,hiszen 'más helyről" jövünk(Család). Utóbbi 1 évben minden flottul működött,érzelmileg,persze kisebb nagyobb tipikus problémák mellett. Hirtelen azonban közölte,hogy szeret,amit el is hiszek hiszen érezhető és kimutatja,azonban közlése szerint nem tudja hogyan tudná elképzelni velem a jövőjét. Én 24/F ő 20/L.Persze én örültem neki,hogy elmondta az érzéseit,hiszen mégis csak egy visszajelzés. Nem élünk együtt,én külön lakás ő a szüleinél. Fériként mit tehetnék a kapcsolatom megmentése érdekében? Persze általánosságba véve várok válaszokat,hiszen érthető,hogy más ebbe nem tud belelátni. köszönöm.

2023. jan. 30. 12:05
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es,igen ezzel szintén egyetértek,főleg ebben a korban,amikor az ember már elindulna valamilyen (helyes) irányba,hogy előteremthesse magának az életét. Természetesen erről korábban már beszélgettünk,és egyértelműen a támogatásom és a segítségemet nyújtom neki. Azt nem szeretném,hogy ezt a szitut a kapcsolatunkra vetítse ki,mielőtt még magában erősítené,hogy ez így nem megy..
2023. jan. 30. 13:51
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Hát igen. Ezért jobb beszélgetni erről. Érdemes azért rövidtávon tervezgetni. Akárcsak egy nyaralást, akár valami mást. Ha úgy érzed amúgy rendben vagytok nem tudom mi mást tehetnél. Tartsátok fent a szeretetet.
2023. jan. 30. 13:53
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Engedd el. Legalább egyenes a csaj.
2023. jan. 30. 14:12
 14/29 A kérdező kommentje:
13- ez így van,azonban úgy gondolom,hogy egy kapcsolatot,amiben a két fél szereti egymást(és nem a kacsolat a tényleges probléma),helytelen lenne elengedni. Persze én kértem a tanácsaitokat,így köszönöm a visszajelzést.
2023. jan. 30. 14:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem ismerlek, ezert csak tippelgetni tudok. Egyresz van egy adott helyzet, eltero eletszakaszban vagytok. Te mar dolgozol, o iskolaba jar. Masreszt o azert meg mindig nagyon fiatalka, rengeteget valtozott azota, hogy megismerted es meg fog is. Harmadreszt nem tudjuk, hogy ez a nem tudja elkepzelni a kozos jovot, ez csak afele, amugy egeszseges felelem a jovotol, az uj kihivasoktol, a megvaltozott szerepektol, vagy teged tekint magaval osszeegyehetetlennek hosszu tavon. Barmi is van a hatterben valtoztatni nem tudsz rajta, de beszelgetessel azert oszlathatod a kodot magadban, meg talan obenne is. Nem vagyok benne biztos, hogy ez egy tudatos atgondolt megnyilvanulas volt, sokkal inkabb tunik egy pillantnyi erzesnek, ami egyik percben magvan, a masikban meg mar nincs. Ideje egy kiados beszelgetesnek a jovotokrol, teveitekrol, vagyaitakrol. Hozzateszem az is lehet mogotte, hogy komolyabb kapcsolatra vagyik, mint ami eddig volt. Szintet akar lepni. Talan egy eljegyzes? Vagy meggondolta magat az osszekoltozes kapcsan? Esetleg te tudnal kozelebb koltozni a sulijahoz? Kommunikacio, kommunikacio, kommunikacio.
2023. jan. 30. 14:34
 16/29 A kérdező kommentje:
15-ös - köszönöm. sajnos a kommunikácó az egyik gyengéje..ezért is nehéz,ahogy azt is megítélni,hogy pillanatnyi e vagy sem. Reális amit leírtál,egy eljegyzést pedig így e körülmények között nem tartanám biztosnak/megfelelőnek. Persze az is benne van,hogy engem nem tekint egyezőnek.Azonban úgy gondolom ezek olyan dolgok,amin illik is változtazni,elvégre szeretjük egymást. A sulijától 5p sétára lakom(jelen pillanatban még " szerencsére" :D)
2023. jan. 30. 14:46
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

10-hülyeség, amit írsz. Mi úgy jöttünk össze a párommal, hogy egyetem mellett mindketten meg többet is dolgoztunk, mint húsz óra és emiatt kevés időnk lett volna egymásra, ezért követtünk egy albérletet. Azért ha heti 20 órát dolgozik és nem kell lakbért fizetnie, csak fele rezsit és kaját, akkor abból a heti 20 órából kijön az, hogy a párja lakásában éljen.

Szerintem itt inkább arról van szo, hogy kamasz volt, amikor osszejottetek és meg szeretne másokkal is kapcsolatot, mert kiváncsi. Te 24 évesen már valószínűleg komolyabb dologra vágysz. Egyik sem baj, de így nem egymást keresitek.

24N

2023. jan. 30. 14:50
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
17 (a félreértések elkerülése végett ezt teljesen nyugodt hangnemben olvasd) Az hogy nektek ez volt jó megoldás nem biztos hogy nekik ez segítene. Lehet csak egymás agyára mennének. Ehhez fel kell nőni. Neked jól ment, másnak nem biztos. Ha ő nem érzi úgy hogy itt az ideje akkor hiába mondanád neki hogy "te hát nekem simán ment". Hülyeség, nem hülyeség amit írtam, én is a saját szemszögemet osztom meg mert én pl így vagyok, és lehet hogy más is így van. Mások vagyunk. Csak ne keverjétek meg szegényt ilyenekkel hogy lehet nem egymást keresik. Ezt ők érzik. Ha azt mondja tud 1 2 évet várni (mert hát mi baja lehet) és nekik megéri mert így lesz jó akkor azt kell csinálni. A barátnő 20 éves, és én 20 évesen se összeköltözni nem lettem volna kész, se komolyabb dolgokra, bárminnyire szerettem volna esetleg. És én is így gondolkodtam. Elfogadom amit te írsz is, mert ez is egy megoldás, se nem hoszem, hogy ebben a helyzetben is. Nekik az a lényeg hogy beszéljék meg. Ha nincsa oka a csajszinak, akkor csak nincs kész. Ettől lehet egy kapcsolat komoly, jó, és tartós, lehet belőle még 7 országra szóló lakodalom is.
2023. jan. 30. 15:02
 19/29 A kérdező kommentje:
17 , 18-as- köszönöm a válaszaitok,természetesen én a 18-ashoz vagyok közelebb,ahogy írtad, nekem megéri várni,hisz nekem is van még mit fejlődnöm. Persze,valakinek máshogy jöttek össze a dolgok,és ezértjó látni/hallani/olvasni eltérő nézőpontokat/tapasztalatokat is.
2023. jan. 30. 15:07
 20/29 anonim ***** válasza:
23%
Na ezért a legszemfényvesztőbb, legkamubb duma, hogy a nők korábban érnek fejben...
2023. jan. 30. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!