Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon fura, ha 19 évesen még nem volt kapcsolatom? F
Figyelt kérdés
Soha nem azzal volt probléma, hogy elutasításokat kaptam volna, külsőre általaban úgy vettem észre, hogy vagy egyáltalán nem jövök be a lányoknak, vagy nagyok tetszek nekik( eddig legalább is ezt vettem észre). Ennek szerintem az lehet az oka, hogy elégge "baba" arcom van, nyílván megértem, hogy vannak lányok, akiknek a férfiasabb fiúk tetszenek, ennek ellenére én sem tartom magam csúnyának, adok is a külsőmre kellőképp. Voltak randijaim eddig, volt már olyan is, hogy egy lány szerelmet vallott nekem, de nem hogy kapcsolatig nem jutottam, valójában még csak nem is csókoloztam soha. Most már úgy vagyok vele, hogyha eddig nem találtam meg a számomra ideális lányt, akkor inkább kivárok egy olyan lányra, akivel el tudok képzelni egy boldog, hosszútávú kapcsolatot( ja és nem akarom túlidealizálni, tudom, hogy a tökéletes kapcsolat nem létezik). Van pár haverom hasonló helyzetben, pedig nen gondolom, hogy nekik bármi problémájuk lenne külsőleg, vagy belsőleg, talán ugyanaz a probléma mint velem, hogy eléggé gátlásos vagyok. Nyílván vágyok már egy kapcsolatra, de ami néha szarul esik, hogy ezt azért sokan szóvá is teszik akár rokonok között, hogy ez már gáz, hogy eddig egyetlen párkapcsolatom sem volt. Tudom, hogy picit tényleg le vagyok maradva, de tényleg ennyire gáz lenne már a helyzetem?2022. aug. 20. 19:02
2/9 anonim válasza:
Hát ez elég fura.
19 évesen 0? ha ezt a tendenciát követed akkor 38 évesen is 0 lesz.
Én azt gondolnám, jesszus, ezek szerint előttem még senkinek se kellett...
3/9 anonim válasza:
Nem fura, de tapasztalatlan vagy.
4/9 anonim válasza:
Nem 19 évesen volt az első. Nincs ebben semmi különös.
5/9 anonim válasza:
Hülye válaszok paráztatnak hogy ha nem sietek akkor 2 év múlva szerencsétlen leszek xD
19 még nem a világ vége, próbálkozz. Lehetőleg ne mond el az első napon mert lehet olyan lesz mint a 2-es. Majd ha már komfortos.
6/9 anonim válasza:
2-es vagyok és csak ércelődtem és férfi vagyok.
Nem kell ilyennel foglalkozni, a legtöbb ember az egyetemen kezd el kibontakozni / mikor elkezdi az önálló életét.
23F
7/9 anonim válasza:
Olyan jó ezt olvasni 17 évesen, ezek szerint még nem vagyok lemaradva. Legalábbis hozzá képest biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!