Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàny èvesen volt az első kapcsolatod? Hogyan èlted meg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 20:16
1/12 anonim válasza:
sza--ul... Hamar vége lett és nem volt szex:) ráadásul 19 voltam:)
2/12 anonim válasza:
Még, azaz MÉG nem volt
De igyekszem, komolyan 😥
4/12 anonim válasza:
19 évesen volt az első, egy évig tartott, vele vesztettem el a szüzességem. Jó volt, sajnáltam hogy vége lett 🤷♂️ F
5/12 anonim válasza:
13-14 éves lehettem amikor volt az első kapcsolatom nem bánom,hogy vége lett ugyanis lelkileg és fizikailag is bántva voltam.
21/L.
6/12 anonim válasza:
15 éves voltam. Nem volt rossz, de a fiú már szeretett volna szexet, amire én még nem álltam készen.
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kapcsolatnak számít-e, de általános elsőben-másodikban "jártunk" egy lánnyal. Nyilván nem volt semmi, csak ilyen kézfogás, csiki, stb, de jó volt. (Már amennyire emlékszem) Ha ez nem számít, akkor 14 évesen és egy pár hónapig tartott.
8/12 anonim válasza:
15, és nem volt rossz de nem is volt kifejezetten jó :/
9/12 anonim válasza:
15. Nem volt komoly, nem is tartott sokáig.
10/12 anonim válasza:
Kb 15-16 voltam. Szerintem 3 hónapnál nem tartott tovább de nem is bánom. Nem szerettem és nem is tudom mi tetszett meg benne. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!