Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek hány évesen volt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hány évesen volt az első kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Hogy jöttetek össze az első párotokkal? Előtte ismertétek egymást? Milyen érzés volt az első csók?
2020. ápr. 2. 02:07
 1/3 Stark2000 ***** válasza:
36%
15 évesen jöttem össze az akkori barátnőmmel. Unokatestvérem által ismertük meg egymást egy falunapon. Aznap sokat nem beszélgettünk, viszont nekem nagyon gyorsan megtetszett (ő ekkor volt 14). Unokatesóm tudtára is adtam, abszolút támogatta az ötletet hogy kezdeményezzek - még segített is picit. Az első csókról nekem mindig az ugrik be, hogy mennyire hamar elfáradtak a szám körüli izmok, illetve a nyelvem. :D Alapvetően szép emlék, pláne, hogy továbbra is az az érzésem van, hogy olyan jól azóta se csókolt egyik barátnőm se, mint ő (itt nem feltétlen az első csókra gondolok, ott mind a ketten bénák voltunk :D).
2020. ápr. 2. 03:34
 2/3 anonim válasza:
100%
14 eves voltam. A srac messengeren irt ram nagyon ocska csajozos dumaval es eleinte nagyon unszimpatikus volt. Aztan addig nyaggatott mig vegul talalkoztam vele, na a tali is nagyon erdekes volt nem igazan lett szimpibb ugy sem. Utana nem beszeltunk nehany napig de valamiert megis ram irt es megint talalkoztam vele. Itt mar jobban el tudtunk beszelgetni. 2 hettel a megismerkedesunk utan megkerdezte lennek e a baratnoje... majdnem 3 evig egyutt voltunk :) az elso csoknal nagyon izgultam mert nem tudtam milyen lesz. En valami nagyon nagy dologra keszultem es mikor megcsokolt tenyleg az futott at az agyamon hogy ez “csak ennyi?”
2020. ápr. 2. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

17 volram egy cukisrácnak tűnt fél évig aztán, lapátra tett mert nme feküdtem le vele, szánalmas egy bunkó alak.

Szép szemű hajú maagas formás, szélesvállú csávó, még most is nagyonnbjól nét ki, de vééégeee. Puszipuszi simisimi eddig jutottunk, meg néha póló lekerült. Azt mondtam neki ha 18 szülinapomom le fexxxek vele, de anyira féltem hogy terhes lezsek(mert nem akarok gyereket sohase), hogy a csávó megelégelte és eldobottt, én meg két évig sirattam a szép szemeit. V ége a bunkókával én már 20 vagyok

2020. ápr. 2. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!