Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor és hogyan alakult ki az első tiniszerelmetek (ha volt) és komolyabb kapcsolatotok?
Különféle tapasztalatokat szívesen fogadok
És kérlek ha lehet minél bővebben fogalmazzátok meg az akkor/most átélt érzelmeiteket
Köszönööm :*
Nekem az első szerelem nemrég következett be. Kilencedikben lettük osztálytársak a fiúval, de csak elvoltunk egymás mellett. Amikor megismertük egymást mindkettőnk többet kezdett érezni és aztán 3 hónap alakulgatás után jöttünk össze. Most vagyunk együtt több mint fél éve. Hát tapasztalataim... Egyrészt ez az osztálytárssal járás. Szerintem csak akkor jöjjél össze osztálytárssal ha komolyak az érzelmeid és hosszútávra tudod elképzelni a kapcsolatot. Ha ezek megvannak akkor nincs sok akadály. És nagyon jó érzés az egész. Folyton rá gondolsz, ha vele vagy azt érzed hogy minden teljes, egy kisebb érintésétől is képes egy egész hullám végigmenni a testeden...
Remélem segítettem! :)
16/L, barátom 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!