Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? (többi lent 😂)
A barátnőmmel tervezzük hogy már ideje lenne csókolózni csak az a baj hogy még egyikünk se csinálta😂 elmondanátok hogy mit hogyan kell csinálni meg ilyenek? A válaszokat előre is köszönöm és a normális válaszért megy a zöld pacsi 😂
(trollok ne írjanak)
En nehany nappal ezelott csokoloztam eloszor egy buliban, szoval nem biztos hogy a valaszaim sokat tudnak segiteni, mivel meg en sem vagyok olyan jartas a dologban, de azert leirom a tapasztalataimat.
Szoval mind ketten ittunk, en eleg sokat, de igy talan jobb is volt mert nem paraztunk ra a dologra. Egyebkent regebben en sem tudtam elkepzelni hogy hogy is mukodik ez az egesz, meg feltem hogy mi lesz ha elcseszem, de szerencsere nem volt semmi gaz. En hagytam hogy a fiu iranyitson, mivel o mar csokolozott elotte. Eloszor csak szajra puszi volt, amugy en is ajanlom hogy azzal kezdjetek, nem pedig rogton nyelvel, mert lehet elsore furcsa lesz mar csak az hogy valaki ajkai a tieden vannak. Nekem az volt, mivel en meg szajra puszit sem adtam senkinek.
Aztan mar a nyelvunket is hasznaltuk. O kezdemenyezte, a nyelve becsuszott a szamon en pedig az enyemet az ove fole engedtem. Fura volt, mert ereztem az izlelo bimbokat a nyelven. Kozben az volt a jo hogy a fiu atfogta a derekam, en pedig a hajaba turtam, szoval igy kenyelmesebb volt az egesz, nem mintha megfeszulve allnank egymas elott.
En csak azt tudom ajanlani hogy lazuljatok el, akar egy picit ihattok is, meg ha esetleg nem ugy sikerul ne erezzetek gaznak.
Remelem valamennyit segitettem, majd aztan irjatok le hogy mi volt😄
15/L
"Hogyha a szájában van a nyelvem akkor mit kell csinálnom?😂😂"
Ledugni a nyelved a torkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!