Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első kapcsolatotok?
Hány évesek voltatok, mikor először volt barátotok/barátnőtök? (A "komolytalan" gyerekszerelmek is jöhetnek! :)) És mennyi idősen volt az első csókotok? És mikor voltatok először szerelmesek (akár viszonzatlanul)?
Köszi a válaszokat
13-14 évesen voltam fülig szerelmes egy lányba,egész nap rá gondoltam,kísérgettem haza,a semmiből megéreztém a haja illatát,pillangók a hasba stb.
Ez viszonzatlan volt.
Barátnőm elsőre 16 évesen lett(sajnos)
A második is 16 évesen
És most vagyok 16 :D
19.-én leszek 17.
Sosem volt, és sosem lesz barátnőm sajnos.
18/F
Kapcsolatom még nem volt.
Az oviban egy fiú szerelmes volt belém, én akkor ezt nem tudtam, csak utólag vettem észre.
Csók se volt még:(
Először 13 évesen voltam szerelmes.
Volt ,,barátom" 10-11 éves korom között, hivatalosan 1 hónapot voltunk együtt, de csók nem volt, mondjuk lehetett volna, egyszer megpróbáltuk volna, de én ellenálltam és nem lett második próba.
Először szerelmes 7-13 éves koromig voltam az óvodai legjobb barátomba, aki egész ovi alatt szerelmes volt belém, de én akkor nem éreztem semmit, aztán én lettem belé plátói szerelmes 6 évre, szóval patthelyzet volt.
1. csók: ha a szájra puszit annak vesszük, akkor talán 8-10 éves voltam és valamelyik rokonnal persze nem szándékosan(hanem véletlen kicsit odébb ment)volt.
De egyébként még nem csókolóztam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!