Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt az első kapcsolatotok?
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1#
Csak hogy ez nem szexualitás kategória és a kérdésnek köze sincs a szexualitáshoz.
Nekem először 18 évesen volt barátnőm, azelőtt azt hittem hogy úgy fogok járni ahogy senki sem akar az életben és folyton ezen rágódtam. Nem érdemes.
Tizennégy évesen bőven ráérsz párt találni, nem kell aggódni.
Nekem 15 évesen volt egy barátnőm egy évig, utána pedig legközelebb 19 évesen. Igazából nekem a szerencsén múlt, de én is teljesen így gondoltam anno. Nincs para, ne aggódj. :)
19ll
Az év nem jut eszembe, de azt tudom hogy 3. osztályban. (Az általános iskolai harmadikban). Az is tartott egy napig.
:D
15 évesen 2.5 hónapig tartott.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!