Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elfog hagyni mert nincs nálla víz miattam?
Figyelt kérdés
ott voltam nálla le húztam a wc-ét és lehet erőssen húztam meg de leszakadt a tartáj is és ömlött a víz emiatt lekellet zárni a vizet és most nem lesz nálla víz keddig egész karácsonykor, mert csak kedden tud jönni a szerelő2022. dec. 24. 21:18
3/10 anonim 

válasza:

És annyira életképtelenek vagytok, hogy nem tudjátok lezárnina cső végét, hogy ki lehessen nyitni a vizet? Beszarok.
4/10 anonim 

válasza:

Jó szarul volt szerelve. Összedobjam?
5/10 anonim 

válasza:

Karácsonykor ilyen kamukérdést kiírni? Önnek van családja, vagy azok sem tűrik el önt otthon?
6/10 anonim 

válasza:

Probaljatok meg másik szerelőt talalni, aki elobb kijon
7/10 anonim 

válasza:

Milyen lakásban lakik ha húzós wc tartálya van? Miért dobna ez miatt? Ha még dob akkor örülj neki.
8/10 anonim 

válasza:

Hát szerintem emiatt még nem szakításos a dolog. Ha felajánlottad neki, hogy segítesz nem ebben a vészterhes időszakban, akkor nem lehet szakításról beszélni.
9/10 anonim 

válasza:

Rendes házban, lakásban szakaszolják a vizet, villanyt, éppen az ilyen, egyébként hétköznapi "balesetek" elkerülése miatt. Ha ezért elhagy, akkor hidd el nem veszítesz semmit.
10/10 anonim 

válasza:

Én konkrét fürdőszobát és wc-t csináltam burkolással villany és vízszereléssel együtt,ha a kedvesed egy rohadt tartályt sem tud kicserélni jobban is jársz,ha külön mentek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!