Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemmel lassan 20 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel lassan 20 éve vagyunk együtt..Van 3gyerekünk. A férjem állandóan kötekedik velem és a gyerekekkel. Semmi sem jó Nagyon kifáradtam ,éjszakánként már aludni sem tudok. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem figyel rám,Biztos, hogy nem csal meg,nem a nők álma. Van munkahelyenm,vezetem a háztartást és nevelem a gyerekeket
2022. dec. 21. 04:37
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi ajándéknak szervezz gyerekfelügyeletet és magatoknak valami minimum 3 napos programot kettesben. Akár otthon is maradhattok vagy mehettek kirándulni, cserélhettek a nagyiékkal kérót, amire telik. Legyetek összezárva gyerekek nélkül. Akkor kiderülne, maradt-e még valami, amiről tudtok beszélni.
2022. dec. 21. 16:32
 32/43 A kérdező kommentje:

Ezt felvetettem neki,hogy menjünk el gyerekek nélkül egy hosszú hétvégére, de ezt is lemondta.

Pedig én is ezt szerettem volna, hogy tudjunk beszélgetni

2022. dec. 21. 16:38
 33/43 anonim ***** válasza:
82%

Nem felvetni kellett volna, hanem megcsinálni... Szerintem te mindenhez engedélyt kérsz, bizonytalan vagy, nem hozol egyedül döntéseket, totál alárendeled magad. Gondolom, amikor vadászni megy egy egész napra, csak bejelenti aznap reggel és elindul. Míg te egy fodrászhoz is tördeled a kezedet, hogy hogyan oldd meg úgy, hogy őt nem zavarod vele. Ha nem tiszteled magadat, ő sem fog.

Egyébként ha nem nyitott erre, mondhatod neki hogy vagy hajlandó veled időt tölteni, vagy elgondolkozol a váláson, mert elhanyagolva érzed magad. Ez utóbbi egyébként már Jézus korában is válóok volt. Ha fontosabb minden más ennek ellenére is, akkor tudni fogod, hányadán álltok és ahhoz alkalmazkodhatsz.

2022. dec. 21. 16:47
 34/43 A kérdező kommentje:
Igazad van
2022. dec. 21. 18:10
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Majd írd meg hogyan döntöttél?

Mit reagált a férjed?

2022. dec. 22. 00:40
 36/43 A kérdező kommentje:

Mondtam neki,hogy a karácsonyi ajándéka egy három napos utazás lesz velem.Mondta,hogy nyugodtan mondjam le,mert ő nem jön.

Felvetettem a válást is,azt mondta ha ezt érzem akkor váljunk el.

Most aztán földbe döngölt rendesen

2022. dec. 22. 04:18
 37/43 anonim ***** válasza:
70%

Az durva, nagyon sajnálom.

Azért menj csak el egyedül vagy mással a három napos utazásra.

Nehéz helyzet, de így valószínűleg tényleg jobban jársz ha elváltok.

2022. dec. 22. 04:38
 38/43 anonim ***** válasza:
71%
Monek ragaszkodsz ehez a kapcsolathoz? Fogadj januárban ügyvédet ki kell perelni a legmagasabb gyerek tartást. Mai napod azzal teljen hogy magadnak és a gyerekeknek megszervezed a legjobb karácsonyt. Őt még a fa alól is kizárni. A válast meg minél elöbb elindítani. Ne légy kapcsolat függő.
2022. dec. 22. 05:01
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyedül nem lehet megjavítani egy házasságot, csak ha ketten akarják. Ha hajlandó lenne beszélni, csak akkor tudnád mi baja van, de amit írsz, az alapján ő már rég amellett döntött, hogy nem akar ennek a családnak a része lenni.
2022. dec. 22. 07:26
 40/43 anonim ***** válasza:
55%

Hmm. Néhányan itt olyan lazán dobáloznak a válj el, fogadj ügyvédet mondatokkal, holott a kérdező azzal kezdte, nincs hova mennie, 3 gyereket egy fizetésből hogy fog felnevelni, és kb pont ezért is megjavítani szeretné a kapcsolatot, stb, stb. Csak éppen azt nem sokan írták hogyan csinálja...

Ha válni akarsz kezdj el lakhelyet keresi, talán szülőkhöz vissza ideiglenesen, vagy pedig albérlet, aminek az ára várostól függő, de 2 havi kaució+az aktuális havi bérleti díjjal számolj. Ügyvéd is várostól függő, de 30-50-től felfelé, attól is függ milyen hosszú lesz a pereskedés, válóper illeték 30 ezer. Az sem mindegy a 3 gyerek mekkora, velük kapcsolatban mekkora költségekre számíts havonta, plusz vajon a férjed az első perctől kezdve fizetne-e rendes gyermektartásdíjat. Tehát válás előtt gondolkodj el van-e ezekre anyagi fedezeted. Ha nincs és válni akarsz, akkor tudatosan készülj rá, spórolj. De ez csak egy vélemény.

Másrészt igen, szervezz magadnak "én időt". Jót fog tenni a lelkednek.

2022. dec. 22. 08:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!