Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemmel lassan 20 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel lassan 20 éve vagyunk együtt..Van 3gyerekünk. A férjem állandóan kötekedik velem és a gyerekekkel. Semmi sem jó Nagyon kifáradtam ,éjszakánként már aludni sem tudok. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem figyel rám,Biztos, hogy nem csal meg,nem a nők álma. Van munkahelyenm,vezetem a háztartást és nevelem a gyerekeket
2022. dec. 21. 04:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
94%
Az állandó fáradtságára egy nagyon jó válasz, hogy a munkahelyi stresszt, fáradtságot ne rajtatok vezesse le. És ahogy már írták: le kell ülni megbeszélni mi a gondja, elmondani, hogy neked ez így sok, és ezt a stílust te már nem bírod, így próbáljon meg oda figyelni és változtatni.
2022. dec. 21. 08:00
 22/43 anonim ***** válasza:
76%
Martirt csinálsz magadból. Ad neki a gyereket és menj konditerembe. Vagy olyan helyre ahová nem viheted a gyerekeidet. Neki van én időm , neked nincsen. Érezzem egy kis felelősséget. Csak dumával nem érsz el semmit. Legyen rendszeres hobbyd. Vagy tí is menjetek vele vadászni.
2022. dec. 21. 08:56
 23/43 anonim ***** válasza:
18%

Un téged már. Ez egy olyan téma, amit ti nők képtelenek vagytok elfogadni. Szerinted nem dugna már helyetted inkább egy friss tinihúst? Nanáhogyigen, csak ugye akkor elveszítene mindent, és anyagilag csődbe menne. De attól még arra vágyik.

Szerinted én arra vágyok valójában, hogy a meghízott asszonyt tömjem 1265-ször is? Szerinted én nem dugnám meg inkább a 20 éves babaarcú formás szexi gyakornokcsajt?

Dehogynem... csak ugye nem tehetem meg. Sose tehettem, ezért alakult úgy, ahogy.

2022. dec. 21. 10:57
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Ulj le vele tenyleg, mondd, hogy neked ez igy nem megy, vagy valtoztasson vagy ennek az lesz a vege, hogy valni akarsz. Gondolkodj elore, legyen B opciod, ha azt mondja o is el akar valni. Ki marad a lakasban, ahol eltek? Meg tudtok e egyezni? Lehet egyebkent par nap egymas nelkul is eleg lenne, hogy rádöbbenjen, hogy o nem akar nelkuletek elni.
2022. dec. 21. 11:52
 25/43 A kérdező kommentje:
Kedves 23#as válaszoló@ te már unod a feleséged? És képes lennél megcsalni? Miért nem teszed,ha ilyen nagy szád van? Mert csődbe mész? Csak azért? Mekkora egy féreg vagy
2022. dec. 21. 13:51
 26/43 A kérdező kommentje:
És szerinted téged nem ún a feleséged? Örül,ha minél hamarabb le tudja veled valószínű!! Olyan jó pasi vagy,hogy 20 éves csajok is dugnának veled?
2022. dec. 21. 13:54
 27/43 anonim ***** válasza:
23%

Nem, nem vagyok olyan jó. Ha olyan jó lettem volna, hogy ezt megtehetem, nyilván másként alakítom az életem. De abból kell főzni, ami van. És nyilván az asszony is szívesebben lenne Jason Momoa alatt. Dehát ilyen az élet. Inkább legyél hálás, hogy valaki valódi tanácsot ad, nem pedig a bullshiteket nyomja.

Váljak el? Adj vagy 25 milliót és megoldjuk.

A féreg az, akinek sok hatalma van az életben és rosszra használja. Ezt sose feledd.

2022. dec. 21. 14:32
 28/43 Mathus ***** válasza:
13%
#26-#27: nem értem ezt a szenvedést. mi bajotok van? fiúk-lányok, ha nem jó az ami van, csináljatok egy kis változatosságot. dobjátok be magatokat, szedjetek fel vkit, aztán kéthetente-havonta tali. szexeljetek, gyűjtsetek önbizalmat. szedjétek össze magatokat, kicsit adjatok magatokra és minden oké lesz.
2022. dec. 21. 15:52
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Két gyerekkel váltam 20 év után. Nagy nehezen kiderült, megcsalt, pedig nem egy szép ember és azt hittem szegény csak depressziós a sok túlóra miatt. Fizeti a gyerektartást és dolgozom, teljesen jól megvagyunk. Azóta nekem is lett más, sőt választék is volt jelentkezőkből. Ja és kéthetente hétvégén és a szünetek felében szabad vagyok, ő meg egyedül is boldogul a saját gyerekeivel, amire azelőtt nem igazán volt példa :P

Ennek ellenére nem gondolom, ezzel kell kezdeni. De ez is egy verzió és nem lesz tőle világvége.

2022. dec. 21. 16:02
 30/43 A kérdező kommentje:
Én megjavítani szeretném ezt a kapcsolatot. De ami tényleg szomorú, hogy őt az egész dolog ridegen hagyja. Eléldegélünk egymás mellett. Csak én így ezt a felállást nem bírom
2022. dec. 21. 16:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!