Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz néven veszi egy pasi az ilyen beszólásokat?
Figyelt kérdés
A párom egy kollégája megjegyezte vicceskedve, hogy nem érti, hogy lehet pont neki ilyen szép barátnője. Szerintem ez egy nagyon tapintatlan megjegyzés volt, és eléggé rosszul is esett neki. Egy korábbi kapcsolatomban is megkapta az akkori párom ugyanezeket a beszólogatásokat, de ott tényleg nagy volt a különbség köztünk ilyen téren (én annak sem örültem, kifejezetten sértőnek éreztem). A mostani barátom viszont kifejezetten jóképűnek számít, a korábbi barátnői is mind elég dekoratívak voltak. Ráadásul ennek ellenére elég komoly önértékelési problémái vannak. Elképzelhető, hogy ez kihatással lesz a későbbiekre köztünk?2022. dec. 16. 17:07
1/9 anonim válasza:
Hát az a baj, hogy lehet jóképű, de nem férfi. Egy férfi az visszaoltja a pi.ába az ilyen kis fa..opó kollégákat.
2/9 anonim válasza:
En is ezen lepodtem meg.
Egy ferfi ilyenre vagy mond egy tök jo szarkasztikus viccet, vagy röhög meg hátbaveregeti a másikat, ez amolyan lecsapni valo magaslabda, de milyen ferfi az tenyleg, aki ezek helyett, ilyen beszolas miatt picsogna?
3/9 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, vannak önértékelési gondjai. Egész gyerekkorától fogva. Pszichológushoz is járt egy időben emiatt. Amúgy nem tudom, lecsapta-e. Nem voltam ott. Nem is picsogott ezen nekem, csak elmesélte. Engem aggaszt.
2022. dec. 16. 17:41
4/9 anonim válasza:
Én rossznéven vettem. Volt egy nagyon szép barátnőm régebben, az ő barátiköre mondogatta neki állandóan, hogy egy ilyen szép lány miért van ilyen ronda hapsival. Valóban nem vagyok egy matyóhímzés, ezt elismerem, de rosszul esett. A lány viszont jól kezelte.
5/9 Ismeretlen Effect válasza:
Bàrkinek àllhat gyenge lábakon az önbizalma, azoknak is akik látszólag magas lovon ülnek. Onnan meg aztán nagyot lehet esni! Én tisztában vagyok önmagammal, meg a körülöttem lévők képességeivel legyen ismert "ismeretlen." Az ilyet ignoràlnàm zsigerből! Igaz jóképű vagyok...... Nő ide férfi oda, neked sem esne jól ha egy picsa tàrsaságból kérdeznék a párodtól ugyan ezt a libák hogy még is mit eszik rajtad mikor csak a sötétség àll jól! Túl sok az etikátlan alak, ezért tisztában lenni önmagunkkal magabiztosan. Amúgy a kérdést sem értem 31F.
6/9 anonim válasza:
A szánalom sajnálat is durva, ezzel te is lenézed a párod.
Ilyenekre buszkenek kéne lenni hogy mégis velem van nem veled hehe.(valamit csak tud akkor:))
De ez a sajnálkozás egyik részrol, picsogás a másik részről, úgy tré az egész ahogy van.
En a barátom mellett pl simán elvagyok kocosan is smink nelkul is, a r.bik meg csak sértődve lesnek hogy mégis le se sz.rja őket a párom :D
Ez nekik gáz nem nekem.
7/9 anonim válasza:
Ha önbizalomhiányban szenved biztosan, csak nem mondja el.Szavakkal és főleg tettekkel mutasd ki, hogy számodra ő a megfelelő partner, mást nem tehetsz.
8/9 anonim válasza:
Ilyet poénból is szoktak mondani, valszeg nem komolyan gondolta.
N
9/9 anonim válasza:
Egy nőnek biztos hogy soha nem mondanának ilyet, hogy nem értik hogy lehet ilyen szép pasijuk hozzájuk képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!