Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem az exem?

Figyelt kérdés
Majd 1 hónapja szakítottunk, szépen váltunk el, nem passzoltunk. Vannak közös hobbijaink, így ott gyakran találkozunk. Legalább heti 1x. Amikor elsőként találkoztunk a szakítás után, flegma volt velem, "csá"-val köszönt, amit tudom, hogy akkor tesz, amikor valaki szemet szúr neki valamilyen okból. Majd a közös hobbinkon mindig mellettem állt, oda jött, pacsizott, én pedig belementem, hogy elhülyéskedünk stb. Amikor pacsizunk mindig úgy csinálja, hogy végig húzza a kezemen a kezét, vagy ott hagyja. Egyszer kipróbáltam, hogy mi lesz, ha nem engedem el. Ő sem engedte el. Álltunk mint két hülye több másodpercen keresztül úgy, hogy fogjuk egymás kezét. Többször megölel, jön beszélgetni hozzám. De máskor meg full flegma velem, rám ír, de nem is érdeklődik. Új évet is köszöntött. Például múlt héten mintha nyomult volna rám, ezen a héten meg már le sem szar. Én kétszer kerestem, mert kellett valami, de azon kívül nem. Nem tudok rajta elmenni, viszont én az ilyesmit utálom. Legrosszabb, ha két döntés között áll az ember. Én pedig nem akarok ebben lenni, vagy legyen vége és ne játszunk egymással vagy akkor beszéljük meg, nőjjünk fel és igyekezzünk egymásért tenni. Szerintetek csak játszadozik? Ő volt az, aki jobban nem akarta helyrehozni.
jan. 2. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egója csorbult annak a, hogy ő tett ki téged, vagy szexre még jó lennél. Jobban teszed ha nem állsz le vele pacsizni, meg hagyod magad simogatni.
jan. 2. 18:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi egyébként. Ami plusz, hogy amikor ő is kedveskedett, akkor én sem álltam távol tőle.
jan. 2. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy férfi vagy attól még lehetsz jó szexre, vagy egósimogatásra.
jan. 2. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vérszemet is kqpna ha lenne csajod meg boldog lennél. Az ilyen csak hülyíteni akar hogy őt sztarold csak.
jan. 2. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam végleg? Ne is vegyem figyelembe?
jan. 2. 18:41
 6/7 mikeXxX ***** válasza:
Ez csak szívat téged te pedig partner vagy benne. Már rég máson lovagol hidd el.
jan. 2. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csicskulhatsz nyalizhatsz is neki.
jan. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!