Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg velem van a probléma?
19 vagyok, az első komoly kapcsolatomban épp. A barátom 20, nagyon kedves és tényleg nagyon jó vele. Már több hónapja együtt vagyunk és történtek is köztünk dolgok. Én még szűz vagyok. Ki akartam várni a tökéletes párt és most úgy érzem hogy megtaláltam. A barátom eddig nem értette miért állunk le (nem éreztem korábban még késznek magam). Elmondtam neki hogy ő lenne nekem az első és akkor még nem is volt belőle semmi, most viszont már én is meg szeretném lépni, csakhogy most ő visszakozik. A fiúkhoz fordulnék első sorban, hogy másoknak is elrettentő ha a lány még szűz? Csak mert tényleg nem értem. Előtte akarta, mióta tudja, azóta csak a kifogások... Tudom, hogy neki nem én lennék az első, úgyhogy tényleg nem értem.
A válaszokat előre is köszönöm!
Fél valószínűleg attól, hogy fájdalmat okoz, nem jól teljesít az ágyban. Viszont az egyáltalán nem tetszik, hogy bár nem tudta, hogy szűz vagy erőltette rád a szexet mert teljesen mindegy, hogy szűz vagy se vagy a férfinak nincs joga erőltetni rád.
Helyedben nagyon meggondolnám, hogy egyáltalán folytassam-e a kapcsolatot mert nyilvánvalóan nem működőképes.
Mármint pontosan mi is veled a probléma??
Beszélgessetek, meg várjatok, aztán majd megtörténik... chill..
Védekezz. Elsőre is lehetsz terhes.
1
Honnan szűrted le, hogy erőltette???
Kérdező, ezt egymással beszéljétek meg. A legokosabb gyakorizó sem tudna jobbat mondani, mint a párod. Üljetek le, kérdezd meg tőle, hogy mi a probléma, és találjatok ki valamit.
Innen senki nem tudja senki megmondani, hogy mi van a pasid fejében.
Jaj, akkor bakker nem írtam semmit arról, de az első mondatom érvényes ugyanúgy:
"Fél valószínűleg attól, hogy fájdalmat okoz, nem jól teljesít az ágyban."
Mi lenne ha konkrétan megkérdeznéd, hogy nem akarsz szexelni velem???
6hónapig már minek húzni valaki agyát! Bármelyik oldalról. Ha nem tud őszintén baszélni magáról, rohadtul nem kell kapcsolatosdizni.
Azért amúgy azt a 20 évest is megnézem akit 6 hónapig hoppon hagytál, és még el se mondtad, miért! Kommunikáció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!