Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg velem van a probléma?
19 vagyok, az első komoly kapcsolatomban épp. A barátom 20, nagyon kedves és tényleg nagyon jó vele. Már több hónapja együtt vagyunk és történtek is köztünk dolgok. Én még szűz vagyok. Ki akartam várni a tökéletes párt és most úgy érzem hogy megtaláltam. A barátom eddig nem értette miért állunk le (nem éreztem korábban még késznek magam). Elmondtam neki hogy ő lenne nekem az első és akkor még nem is volt belőle semmi, most viszont már én is meg szeretném lépni, csakhogy most ő visszakozik. A fiúkhoz fordulnék első sorban, hogy másoknak is elrettentő ha a lány még szűz? Csak mert tényleg nem értem. Előtte akarta, mióta tudja, azóta csak a kifogások... Tudom, hogy neki nem én lennék az első, úgyhogy tényleg nem értem.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves 10-es
Már több hónapja van ez köztünk, és már rákérdeztem konkrétan is, de nem mond semmit! A másik pedig hogy nem hagytam hoppon. Nekem ő minden téren az első, így az első 1-1,5 hónapban kellett egy kicsi idő mire kialakul rendesen, de azután már belementem dolgokba. Nem panaszkodhatott és nem is tette, mikor még hajlandó volt velem őszintén beszélni.
Mi az, hogy nem mondott semmit? Felteszel egy kérdést, elfordul és elmegy?
Akkor menj oda hozzá most, kérdezz rá megint, és fűszerezd meg azzal, hogy válaszoljon, vagy vége a kapcsolatnak és gondold is így. Mit kell szivatni a másikat! Nem te vagy a probléma, akkor vagy te a probléma SAJÁT MAGADNAK, ha együtt maradsz valakivel aki nem képes kommunikálni.
14-es
Megtettem, megkérdeztem (épp itt van mellettem nem messze, nem rég még a kanapén összebújva néztünk egy filmet csak felkelt enni) erre az volt a válasza, hogy fáradt ő most ehhez meg nem érti hogy most miért kérdezgetem (kb 1 órája ért haza a munkából).
Általában mindig így ,,nem mond semmit". Kitér a válasz elől.
"Ki akartam várni a tökéletes párt és most úgy érzem hogy megtaláltam."
Tökéletes lenne a párod amikor egyáltalán nem magyarázza meg miért nincs szex, vagy hiába mondja el akkor sem lenne szex? Szerintem ideje lenne a szemellenzőt levenni és páros lábbal kirúgni a párodat.
Igazság szerint örülhetnél, hogy nem akar megfektetni és nem pont rá pazarlod el az első együttlétet hiszen nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!