Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ki kell ülnöm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ki kell ülnöm egy belvárosi utcára pénzt tarhálni, ha azt akarom, hogy barátnőm legyen? Mivel annyira leszálltak az igények 2025-re..

Figyelt kérdés

#anyagiak #Pénzt kunyerálni #A nép adománya
jan. 2. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha se a kéregetéssel, se a társkereséssel nem foglalkozol. Ellenben egy pszichológus felkeresése nem ártana.
jan. 2. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már incel kérdésnek is sok
jan. 2. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyitott szemmel jársz, látod, hogy sori munkások, sőt csövesek között is van nem egy, akinek van nője, aki nem vár el hatalmas vagyont. Szóval nálad nemcsak a pénz az oka, ebben biztos vagyok.
jan. 2. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, uram, van egy ezresed? P1nára kéne.
jan. 2. 19:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy leülök egy forgalmasabb helyre a járdára, egy kalapot kiteszek elém, abba dobhatják a pénzt. Csak az ismerősöktől tartok, hogy meg ne lássanak.
jan. 2. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tarhálj. Abszolút nullára redukálod a lehetőségét, hogy valaha is barátnőd legyen. Ha dolgoznál, előbb lenne barátnőd, mintha felcsapsz koldusnak. De te tudod. 😂
jan. 2. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:
6. Dolgozok, csak nem elég pénz, a nőket meg le kell nyűgözni, szal így egy lehetőség marad, a kéregetés.
jan. 2. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A kéregetéssel csak lenullázod magadat mindent kicsit is értelmes nőnél, de ki tudja, talán egy hajléktalan, szintén kéregető nőnél lenne esélyed.
jan. 2. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De gáz vagy öcsém..

Amikor pár éve a mostmár férjemmel megismerkedtünk, olyan siralmas volt a fizetése, hogy szinte semmire sem futotta. Nem volt semmije, nem is érdekelt, mert a személyisége/világnézete volt az, amivel megfogott (de külsőre is bejött). Mondtam neki, hogy válasszon egy olyan képzést, amivel jobban tud haladni az életben. Én akkoriban jobban kerestem, így segítettem kifizetni a tandíjat . Nem mondom, hogy könnyű volt, főleg neki. Eljárt dolgozni és a sulit is csinálta mellette, és soha egyszer sem panaszkodott! Engem pedig nem hanyagolt el, minden szabad percét velem akarta tölteni.

Ahogy befejezte a képzést, összeházasodtunk és külföldre költöztünk. Itt egy neves IT cégnél dolgozik és jóval többet keres mint én. Közös kasszán vagyunk, az anyagiakon soha nem kattogunk. Ő életem párja, én az övé, együtt majd szépen megvalósítunk mindent.

Te pedig Kérdező, ne gondold azt, hogy ha van pénzed, akkor minden és mindenki a lábad előtt hever. Randiztam én már olyan pasival is, aki valami bazi mercivel jött értem, saját cége volt. Rögtön az első randi után le is zártam az ismerkedést, mert semmi vonzót nem találtam benne. Nem volt meg a szikra, kb. szétuntam magam.

Lehet, hogy nálad is a személyiség az, ami nem tesz túl vonzóvá. Dolgozz magadon (nem masztira gondolok)!

jan. 2. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintetek lekellene fogynom 56kg-ról 40kg-ra, illetve cickót is felkéne fújatnom, plussz a szájcsikámat is ugye? Műköröm…műszempilla. Divatos márkás cuccok. De a személyiségemet is fejlesztenem kéne….bunkó p*csa kell hogy legyek, aki azt hiszi bármit csinálhat.

Lekezelőnek kell lennem, ribis stílust kell felvennem….illetve nekem is ki kell akkor ülnöm csövizni vagy ki állni a sarokra( hisz ugye a nő máshoz nem ért, dolgozni nem tud) mert haaat hogy észrevegyenek kell a mániii. Hisz annyira elszálltak az igények így 2025-re

tegnapelőtt 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!