Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írnàtok egy pasinak ha meggondoltàtok a szakítàst? És ha potitívan fogadja, mit mondanàtok?
Ok: nem illünk egymàshoz ezt mondtam én, mert nekem több idő kellene vele nem heti 1x tali
Hogyan kellene visszamenni hozzà?
Háh elnézve a barom exeim akiktol örültem hogy megszabadultam csak fel kéne mennem és becsöngetni es ott folytatnánk mintha mi se történt volna.
De ettől elvonatkoztatva még normalis exekkel se csinálnék ebbol gondot. Ha eddig bajom volt a heti 1 es tali de már meg beérem csak ennyivel is megkerdezném lazán ráér e vagy leápolták éppen es most neki nem jo..
Fu nehezemre esik nem cinikusnak lenni.
De uj verzio: szoval ha normalis a pasi vmi baromsaggal talalkoz ék vele. Pl pizzáni akarok nem akarok egyedul jöjjön már el. Vagy ki akarok menni a bevasárloparkna megvenni a legujabb szajfényt vigyen mar el. Aztan ugyis megakar d.gni. meg vinne mashova is.
Ha nem illetek egymashoz,annak oka van. Sose fogtok illeni. Fogadjunk,hogy voltak ott meg egyeb kis reszletek,amik elfogadhatatlanok voltak.
Mondjuk nem probalt meg lehuzni penzekkel,mert tartozasa van? Vagy egyeb modokon nem vette figyelembe a te erdekedet? Vagy elfogadott ajandekokat,amiket sehogy se viszonzott es tudta ,h sohasehogy nem is fog viszonozni. Vagy amikor ott volt a karacsony es nem kaptal meg egy udvozletet se meg elore nem beszelte meg melyik napot toltsetek egyutt. Vagy a szilveszterrol se volt neki alap,h egyuttoltsetek. Nem veletlen szakitottal.
Orulj neki inkabb,h szakitottal, orokre.
Nő vagyok, de ezen felröhögtem.
Miért mennék vissza ahhoz, akivel egyértelműen nem működött???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!