Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan esne ha párotok megmond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan esne ha párotok megmondaná,hogy miket vehettek?

Figyelt kérdés

Igazából mint a gyerek úgy élek,kérdeznem-kérnem kell ha valamit szeretnék

Aztán mint a gyerek vagy megkapom vagy nem.

Ezért inkább csak nagyon ritkán kérek.

Most viszont nagyon jó áron találtam egy fejhallgatót magamnak 2700 ft ér online (kiszállítással egyutt)

Azonnal megrendeltem nehogy elfogyjon.

Párom megkerdeztem hogy venne e nekem fejhallgatót? Azt mondta hogy nem.

Mondtam hogy de en mar megrendeltem

Mergesen ravagta hogy hát te csak ne hozz magadtól ilyen döntéseket,torold a rendelest akkor

Nagyon rosszul esett foleg az hogy azt mondta hogy magamtol ne hozzak ilyen dontest mondtam is neki hogy neharagudj de en akkor itt rabszolga vagyok

Erre mar semit se mondott

2022. dec. 12. 19:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
16%

14-es vagyok. Miért is lettem lepontozva? Ha nem dolgozik, miért vásárolgat a párja megkérdezése nélkül bármit is? Majd aztán kész tények elé állitja és csodálkozik hogy nem tetszik neki.

Nekem se tetszene, főleg mert nem beszélte meg velem.

És igen 2700 forint nem egy eget rengető összeg, de ma ennyi, jövőhéten majd más vesz szó nélkül majd utána megint mást. És a srác meg tartsa el őt, meg még egy kisbabát is egy fizetésből.

2022. dec. 12. 21:23
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

21

Mert azért nem dolgozik, mert a KÖZÖS kisgyerekkel van otthon. Nehogy már kussban kelljen lennie!

A francokat szülnék ilyennek. ?aradjon otthon ő, és várja, mikor kap zsebpénzt. Olyan csóróhoz meg eleve nem kell hozzámenni, aki mellett nem lehet gyereket vállalni megalázó körülmények nélkül.

2022. dec. 12. 21:32
 23/25 anonim ***** válasza:
20%

De 22-es mi csak ennek a lánynak a verzióját hallottuk, a srácét nem. Tudjuk mit dolgozik, mennyit keres?

Mennyit költ ezen felül a lány havonta erre-arra? Azért a mostani árak mellett egy normál fizetésből, három embernek, nem lehet egyszerű megélni. Főleg egy kisbabával aki megint csak nem kevés pénzbe kerül..

De a legnagyobb probléma még mindig az, hogy csak utólag kérdezett..

2022. dec. 13. 05:43
 24/25 anonim ***** válasza:
77%
Így, hogy egy fizetésből éltek hárman, szerintem is egyeztetned kellett volna előtte, hogy mire és mennyit szeretnél elkölteni. Ha majd lesz neked is állásod, bevételed, jobban tudsz majd ilyesmikre költeni.
2022. dec. 13. 06:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

24

Kisbabával van otthon!!!!!!!!!!!!!

A K Ö Z Ö S gyerekuket neveli! Hozzáteszem, hatarozott ideju munkaszerzodesre gyereket vallalni, csórósagba, igen nagy felelotlenség volt

2022. dec. 13. 14:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!