Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan esne ha párotok megmondaná,hogy miket vehettek?
Igazából mint a gyerek úgy élek,kérdeznem-kérnem kell ha valamit szeretnék
Aztán mint a gyerek vagy megkapom vagy nem.
Ezért inkább csak nagyon ritkán kérek.
Most viszont nagyon jó áron találtam egy fejhallgatót magamnak 2700 ft ér online (kiszállítással egyutt)
Azonnal megrendeltem nehogy elfogyjon.
Párom megkerdeztem hogy venne e nekem fejhallgatót? Azt mondta hogy nem.
Mondtam hogy de en mar megrendeltem
Mergesen ravagta hogy hát te csak ne hozz magadtól ilyen döntéseket,torold a rendelest akkor
Nagyon rosszul esett foleg az hogy azt mondta hogy magamtol ne hozzak ilyen dontest mondtam is neki hogy neharagudj de en akkor itt rabszolga vagyok
Erre mar semit se mondott

2700 ft igen.
Meg a sulit bese fejeztem teljesen amikor már munkába áltam. Olyan helyen dolgoztam evekig ahol a szerzodes mindig csak hosszabbitva volt.
Mikor terhes lettem tovabb nem lett hosszabbitva
Kirugtak.
Igy nincs munkam. Es sajnos annyit kapok mintha soha nem is dolgoztam volna.
Hat igy kerultem ebbe a helyzetbe.

Hát ha nincs normális jövedelmed és ő tart el, akkor azért jogos ha szól azért hogy ne költsd az ő pénzét.
Bár nekem ilyen egy ilyen helyzetben eszembe sem jutna a megkérdezése nélkül..

Itt valami nem stimmel.
1. Terhesen ki se rúghatnak.
2. Ha be voltál jelentve akkor 1 év munkaviszony után jár a CSED, GYED. Mondjuk a GYES az sajnos annyi amennyi, az a mostani inflacioval tényleg semmire se elég.
Vagy hatarozott idejű munkaviszonynál ez van?
A kérdésre válaszolva: Mivel a gyes es a bölcsődei férőhely-hiany miatt jelenleg engem is a párom tart el (aki ráadásul nem a gyerek vérszerinti apja), így én alapból nem kérek semmit, ha valami még belefér a sajátomból azt megveszem. Itt viszont 2700 Fton balhezni, főleg karácsony előtt, amikor inkább örülne hogy meg is van az ajándékod, nagyon gáz.
Erősen elgondolkoznék.
Ha pedig abba szól bele hogy a sajátodból mit veszel, akkor jobb ha menekülsz, mert ez nagyon nem normális.

16
Nem.kieugták, hanem nem hosszabbitottak szerződest! Nagy kulonbség! Rengeteg munkaltato csinalja ezt jelenleg! Hosszabbitgatja a fél éves hatarozott szerződeseket! Es ha terhes lesz, simán nem hosszabbit. Nem torvenytelen

Off: de kirúghatnak várandósan? Én úgy tudom, hogy nem.
Amúgy feltételezem van félretett pénzed. Ha se munkahely, se félretett pénz, magyarán ő tart el téged/titeket 1 fizetésből, főleg ilyen árak mellett, ami most van, akkor teljesen jogos, hogy megnézi/tudni akarja, hogy mire van költve a fizetéséből.

19!
Nem kirogták! Csak nem hosszabbitották meg a HATÁROZOTT idejü munkaszerződéset!
🤦♀️ Nagy kulonbség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!