Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érdemes egy férfit se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdemes egy férfit se igazán szeretni?

Figyelt kérdés

Nővéremmel beszéltünk erről, és ezt ő mondta nekem. A testvérem szingli, és sose beszél szerelmes érzelmekről. Sőt azt mondja, hogy ő hülyeségnek tartja a házasságot, és a gyerekvállalást is, és engem is hülyének tart, amiért én meg vágyok ezekre. Néha még kicsit is "irigylem" is tőle, amiért ő sose csalódott úgy senkiben, mint én.

Anyám is beszólt már nekem ezzel kapcsolatban, hogy miért mondom azt a barátomnak, hogy szeretlek, és miért becézem úgy, hogy szerelmem stb.

A barátom még többször mondja nekem ezeket a dolgokat, mint én pedig.

Nővérem azt is mondta már, hogy ha ő fele ennyire körbenyalt volna férfiakat, mint ahogy én, akkor őt már egymilliószor megkérték volna, nem úgy, mint engem. Mert hogy őt az exe megakarta kérni egy fél év után, csak ő lebeszélte róla, míg engem 1 év után sem a barátom, pedig ő egy férfit sem ugrált körbe, úgy mint én.

2022. dec. 6. 21:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen rokonoktól az ég mentsen meg! Olyan messze kerülném el őket, ahogyan csak lehet.

Szeress, legyél boldog, 1 éves kapcsolatban meg nagyon korai a lánykérés, főleg, hogy gondolom fiatal lehetsz, az összeköltözés viszont lehet időszerű lenne, hogy megszabadulj a hülye családodtól.

2022. dec. 6. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:

6-os :

"Lehet a tesodban irigység, DE anyud szerintem nem azért mondja, sőt lehet a testvéred sem." = és te?

2022. dec. 6. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Elég toxikus a családod.
2022. dec. 6. 22:12
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Beteges felfogása van mindkét boldogtalan savanyú uborkànak...
2022. dec. 6. 22:58
 15/22 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Mind ugyanolyan,csak mashogy neznek ki. Szexcentrikus osztonlenyek, igyis-ugyis megcsalnak egy ido utan.
2022. dec. 6. 23:08
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

Most vagy beteges felfogásuk van, vagy látnak valamit.

Ezt csak azért jegyzem meg, mert van egy ismerősöm, aki valahogy pszichésen nincs rendben és őt próbálja a környezete az összes pasijáról lebeszélni. Miközben nekünk előadja, hogy mennyire rendben van a kapcsolata és a szülei milyen furcsa dolgokat mondanak neki.

A szülőktől meg azt hallod vissza, hogy a lánynak két komoly kapcsolata volt, az első teljesen kihasználta, csak a csaj dolgozott napi 12-14 órákat, a pasi nem csinált semmit (ezt közös ismerősök is megerősítették).

A második, akitől gyereke is van, ő veri. De mégis a szülők a rosszak, akik rá akarják beszélni, hogy ne vállaljanak több gyereket és váljon el.

Szóval kérdező azt gondold végig, hogy nem használ-e ki a párod, odafigyel-e rád és ha igen, akkor ne foglalkozz a családod véleményével. Ha viszont gáz van, akkor figyelj oda. Esetleg rajtuk kívül avass be még valakit, vagy kérd egy pszichológus segítségét, ha nem tudod eldönteni, mert így látatlanban nehéz érdemben nyilatkozni.

Mindenesetre vagy a pároddal vagy a rokonaiddal gáz van.

2022. dec. 7. 01:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha minél előbb elköltöznél tőlük.
2022. dec. 7. 06:01
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
A nővéredben nincs semmi érték a puncin kívül, azért nem kell másra a férfiaknak.
2022. dec. 7. 08:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Én is "körbenyaltam" a férjemet, ahogy ő is engem szerelmemnek szólított, kereste a kedvemet, ez mind kölcsönös volt. Akár csalódhattam volna nyilván, ahogy korábban volt rá példa. Itt nem lett. Össze is házasodtunk.
2022. dec. 7. 09:25
 20/22 anonim ***** válasza:
A nőket felesleges igazán szeretni. Ebből is látszik.
2022. dec. 7. 09:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!