Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdemes egy férfit se igazán szeretni?
Nővéremmel beszéltünk erről, és ezt ő mondta nekem. A testvérem szingli, és sose beszél szerelmes érzelmekről. Sőt azt mondja, hogy ő hülyeségnek tartja a házasságot, és a gyerekvállalást is, és engem is hülyének tart, amiért én meg vágyok ezekre. Néha még kicsit is "irigylem" is tőle, amiért ő sose csalódott úgy senkiben, mint én.
Anyám is beszólt már nekem ezzel kapcsolatban, hogy miért mondom azt a barátomnak, hogy szeretlek, és miért becézem úgy, hogy szerelmem stb.
A barátom még többször mondja nekem ezeket a dolgokat, mint én pedig.
Nővérem azt is mondta már, hogy ha ő fele ennyire körbenyalt volna férfiakat, mint ahogy én, akkor őt már egymilliószor megkérték volna, nem úgy, mint engem. Mert hogy őt az exe megakarta kérni egy fél év után, csak ő lebeszélte róla, míg engem 1 év után sem a barátom, pedig ő egy férfit sem ugrált körbe, úgy mint én.
Lehet a tesodban irigység, DE anyud szerintem nem azért mondja, sőt lehet a testvéred sem.
Inkább féltenek téged, mert ők már csalódtak és tudják, hogy a kapcsolat tönkremehet és ha te nagyon belelovalod magad és nem házasság lesz a vége stb. akkor nagyot puffanhatsz.
Főleg arra a részre értem, hogy korbenyalod a párod (ha igaz), mert ja nem kell magad kiszolgaltatni senkinek és hiába vagy szerelmes akkor is magadra is kell gondolni.
De hogy a kérdésedre válaszoljak érdemes szeretni valakit, de nem vakon, mert csúnyán is végződhet és lehetséges ezért mondják.
Sajnálom a nővéredet, de anyádat is...
Igenis lehet, sőt kell is szeretni! Mégha sokszor fáj is, inkább fájjon, minthogy jégcsap legyél
#4 Ezen átsiklottál?
"Néha még kicsit is "irigylem" is tőle, amiért ő sose csalódott úgy senkiben, mint én."
Érdemes-e bárkit, vagy bármit szeretni? Elvégre a barátok elárulhatnak, az állatok elpusztulnak, a munkahelyek változnak, a lakhelyek is, a járművek elromlanak... Akkor soha, semmihez ne kötődjön az ember?
Ugyan. A szeretet nem rossz, de, aki egyszer már sérült, nehezebben adja, mert minél jobban szereted, annál jobban fáj, ha vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!