Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érdemes egy férfit se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdemes egy férfit se igazán szeretni?

Figyelt kérdés

Nővéremmel beszéltünk erről, és ezt ő mondta nekem. A testvérem szingli, és sose beszél szerelmes érzelmekről. Sőt azt mondja, hogy ő hülyeségnek tartja a házasságot, és a gyerekvállalást is, és engem is hülyének tart, amiért én meg vágyok ezekre. Néha még kicsit is "irigylem" is tőle, amiért ő sose csalódott úgy senkiben, mint én.

Anyám is beszólt már nekem ezzel kapcsolatban, hogy miért mondom azt a barátomnak, hogy szeretlek, és miért becézem úgy, hogy szerelmem stb.

A barátom még többször mondja nekem ezeket a dolgokat, mint én pedig.

Nővérem azt is mondta már, hogy ha ő fele ennyire körbenyalt volna férfiakat, mint ahogy én, akkor őt már egymilliószor megkérték volna, nem úgy, mint engem. Mert hogy őt az exe megakarta kérni egy fél év után, csak ő lebeszélte róla, míg engem 1 év után sem a barátom, pedig ő egy férfit sem ugrált körbe, úgy mint én.

2022. dec. 6. 21:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem inkább csak irigy a nővéred.
2022. dec. 6. 21:20
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Huuu de besavanyodott, irigy nővéred van neked. Nem irigylem a pasid, hogy ilyen csomaggal kap téged.
2022. dec. 6. 21:21
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Engem érdemes :D Némi irigység befigyel valszeg a részükről :)
2022. dec. 6. 21:30
 4/22 anonim ***** válasza:
12%

Lehet a tesodban irigység, DE anyud szerintem nem azért mondja, sőt lehet a testvéred sem.

Inkább féltenek téged, mert ők már csalódtak és tudják, hogy a kapcsolat tönkremehet és ha te nagyon belelovalod magad és nem házasság lesz a vége stb. akkor nagyot puffanhatsz.

Főleg arra a részre értem, hogy korbenyalod a párod (ha igaz), mert ja nem kell magad kiszolgaltatni senkinek és hiába vagy szerelmes akkor is magadra is kell gondolni.

De hogy a kérdésedre válaszoljak érdemes szeretni valakit, de nem vakon, mert csúnyán is végződhet és lehetséges ezért mondják.

2022. dec. 6. 21:30
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

Sajnálom a nővéredet, de anyádat is...

Igenis lehet, sőt kell is szeretni! Mégha sokszor fáj is, inkább fájjon, minthogy jégcsap legyél

2022. dec. 6. 21:32
 6/22 anonim ***** válasza:
72%

#4 Ezen átsiklottál?

"Néha még kicsit is "irigylem" is tőle, amiért ő sose csalódott úgy senkiben, mint én."

2022. dec. 6. 21:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg inkább tűnnek mérgezőnek és irigynek.
2022. dec. 6. 21:33
 8/22 anonim ***** válasza:
86%

Érdemes-e bárkit, vagy bármit szeretni? Elvégre a barátok elárulhatnak, az állatok elpusztulnak, a munkahelyek változnak, a lakhelyek is, a járművek elromlanak... Akkor soha, semmihez ne kötődjön az ember?

Ugyan. A szeretet nem rossz, de, aki egyszer már sérült, nehezebben adja, mert minél jobban szereted, annál jobban fáj, ha vége.

2022. dec. 6. 21:34
 9/22 A kérdező kommentje:
Én nem érzem úgy hogy körbenyalom, de azért kedves vagyok a barátomhoz, ahogy ő is hozzám. Meg azt sem értik, hogy miért hivatkozok úgy a barátomra, hogy a párom, mikor ő még csak egy udvarló. Anyám rosszul van, mikor a barátomról úgy beszélek, hogy a párom.
2022. dec. 6. 21:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ugyan azt jelenti, mint a "sose házasodj meg fiam" vagy valami hasonló. Szerintem fiatalon mindenki találkozik hasonlókkal. Nem kell felvenni, attól még, hogy valakinek nem jött össze, nem fog téged semmiben sem befolyásolni és nincs is igazuk.
2022. dec. 6. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!