Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom miért nem akar fejlődn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom miért nem akar fejlődni, előbbre jutni értünk?

Figyelt kérdés
Futárkodik, nem keres rosszul nem is erről van szó, hanem hogy semmit nem hajlandó tenni, hogy fejlődjön, hiába motivalom hogy jusson magasabb szintre, tanuljon nyelvet, tanuljon szakmát esetleg menjen egyetemre, nem hajlandó ezért semmit tenni sőt most már úgy látom dacból sem. És ez aggaszt mert hogy akar így közös jövőt velem ha értem vagy a közös jovonkert nem hajlandó semmi fejlődésre
2022. nov. 28. 23:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%
Ilyen orszagban lehet jol elni? :D
2022. nov. 29. 13:18
 22/25 anonim ***** válasza:
83%

Még egyet is értenék 15-össel, ha jelen esetben panaszkodott volna a fiú is a munkájára, fizetésére.

Mert tényleg jól keresnek a futárok (most biciklisre gondoltam elsősorban), de kemény, és veszélyes munka. Megérdemlik a pénzt, bár nyilván hosszabb távra nem egy perspektíva, idősebb korban már nem megy az annyira.

Egyetértek a többiekkel, neked kell eldöntened, hogy a megkeresett pénz ellenére, elfogadod-e így a srácot, vagy cikin érzed magad a barátnőid előtt, hogy a te pasid "csak" egy futár....

2022. dec. 1. 12:08
 23/25 A kérdező kommentje:
GLS futár nem biciklis, de nem keres rosszul, de nem is mondtam az anyagiak miatt kellene fejlődjön
2022. dec. 1. 12:27
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

Ők meg még jobban keresnek. De ha neki ez jó, akkor neked mi bajod vele? Buta? Nem jó vele beszélgetni? Nem értelmes?

Nem értem miért kellene minden áron tanulnia.

2022. dec. 1. 13:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én teherautón vagyok és ha a párom azt mondaná fejlődődjek és váltsak munkát kiis dobnám!

N

2022. dec. 1. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!