Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom miért nem akar fejlődni, előbbre jutni értünk?

Még egyet is értenék 15-össel, ha jelen esetben panaszkodott volna a fiú is a munkájára, fizetésére.
Mert tényleg jól keresnek a futárok (most biciklisre gondoltam elsősorban), de kemény, és veszélyes munka. Megérdemlik a pénzt, bár nyilván hosszabb távra nem egy perspektíva, idősebb korban már nem megy az annyira.
Egyetértek a többiekkel, neked kell eldöntened, hogy a megkeresett pénz ellenére, elfogadod-e így a srácot, vagy cikin érzed magad a barátnőid előtt, hogy a te pasid "csak" egy futár....

Ők meg még jobban keresnek. De ha neki ez jó, akkor neked mi bajod vele? Buta? Nem jó vele beszélgetni? Nem értelmes?
Nem értem miért kellene minden áron tanulnia.

Én teherautón vagyok és ha a párom azt mondaná fejlődődjek és váltsak munkát kiis dobnám!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!