Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom miért nem akar fejlődn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom miért nem akar fejlődni, előbbre jutni értünk?

Figyelt kérdés
Futárkodik, nem keres rosszul nem is erről van szó, hanem hogy semmit nem hajlandó tenni, hogy fejlődjön, hiába motivalom hogy jusson magasabb szintre, tanuljon nyelvet, tanuljon szakmát esetleg menjen egyetemre, nem hajlandó ezért semmit tenni sőt most már úgy látom dacból sem. És ez aggaszt mert hogy akar így közös jövőt velem ha értem vagy a közös jovonkert nem hajlandó semmi fejlődésre
2022. nov. 28. 23:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Remelem biciklis futar, formaban tartja a testet, formas popo cuki pofi. Ha nem tetszik neked add meg a szamat, nekem eleg ennyi
2022. nov. 29. 06:07
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Miért te milyen jövőt akarsz?

Nagy 150 milliós házat, csodás esküvőt, 2 gyereket, szép nyaralásokat, szép autót? ---> emberek elképzelése a jövőt illetően ez....

2022. nov. 29. 06:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem, hogy a párom fejlődni akar, ugyanakkor sosem nyaggatnam vele, ha nem akarna, hiszen én úgy választottam öt, hogy tudtam róla, akar/nem akar tenni a jövőért.

Ha te összejöttel vele így, akkor semmi jogod nincs öt megvaltoztatni. Vagy fogadd el vagy engedd el és keress olyat, aki olyan, amilyenre vágysz.

2022. nov. 29. 07:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Legyél őszinte és tegyél neki egy szívességet, és magadnak is!

Ülj le vele, mond el, hogy te milyen jövőt szeretnél, és kérdezd meg ő milyet neki milyenek az elképzelései, ha nem egyeznek akkor ne húzd az időt szakíts vele.

Aztán legközelebb olyan pasit keress akivel mielőtt komolyabbra fordulna a dolog tisztázod kinek mi az elképzelése a jövőt illetően.

2022. nov. 29. 07:21
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

Én is voltam ilyen sráccal, panaszkodott hogy hogy utalja a gyári munkát, én meg mondtam neki hogy legalább az érettségit tegye le akkor, mindjárt több lehetőség kinyilik előtte, még ha nincs is szakmája nagyon sok helyen elég az érettségi, viszont a 8 általános a gyaron kívül kB sehova. Vagy ha később úgy dönt hogy szakmát akar bármit választhat.

Még könyveket is adtam neki amikből tanulhat, felajanlottam hogy segítek.

De csak a rinyalas ment. Meg hogy majd majd majd.

Már nem vagyunk együtt de azóta se jutott elorebb.

Mert nem érdekli. Akit érdekel a jövője tenni fog érte, akit nem annak nem tudsz mit csinálni.

2022. nov. 29. 07:52
 16/25 anonim ***** válasza:
15%
Dobd ki az ilyen nem érdemel meg egy hercegnőt még mindig jobb ha most dobod ki mint diploma után ha sikerül neki elvégezni, keres engem béby nálam van pénz lóvéra😘
2022. nov. 29. 09:26
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem magaddal foglalkozz. Haő nem akar, úgysem fog tanulni. Majd ha oda kerül a sor, hogy kedvet kap hozzá, akkor ötletelhetsz, támogathatod, addig meg egyszerűen érezd jól magad, meg szeresd.
2022. nov. 29. 11:01
 18/25 anonim ***** válasza:
55%
Nincs ennnyi energiája. Lépcsőzz te 100+xor közben vezess úgy ,hogy minden rendelés időben megérkezzen, és a nap végén még űlj le tanulni pár oldalt. Szerintem ez rólad szól, szeretnéd a trendet követni és másoknak fényezni magad elsődlegesen , hogy a te párod az "bizony diplomazott is nem csak egy sima futár" .
2022. nov. 29. 11:13
 19/25 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező igaza van az utolsónak, egyszerűen nem bír a pasid, mert elfárad, hazamegy te meg még b@szt@tod,csodálkozom, hogy nem vágott még ki!

Nem nézed semmibe, csak azzal foglalkozol, hogy a barátaid mit szólnak, ahhoz, hogy egy egyszerű futár.

Eléggé szomorú.

2022. nov. 29. 11:19
 20/25 anonim ***** válasza:
18%
Legalább meg tud rakni rendesen munka után? mert általában ez áll a frusztráció hátterében
2022. nov. 29. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!