Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom miért nem akar fejlődni, előbbre jutni értünk?

Miért te milyen jövőt akarsz?
Nagy 150 milliós házat, csodás esküvőt, 2 gyereket, szép nyaralásokat, szép autót? ---> emberek elképzelése a jövőt illetően ez....

Én is szeretem, hogy a párom fejlődni akar, ugyanakkor sosem nyaggatnam vele, ha nem akarna, hiszen én úgy választottam öt, hogy tudtam róla, akar/nem akar tenni a jövőért.
Ha te összejöttel vele így, akkor semmi jogod nincs öt megvaltoztatni. Vagy fogadd el vagy engedd el és keress olyat, aki olyan, amilyenre vágysz.

Legyél őszinte és tegyél neki egy szívességet, és magadnak is!
Ülj le vele, mond el, hogy te milyen jövőt szeretnél, és kérdezd meg ő milyet neki milyenek az elképzelései, ha nem egyeznek akkor ne húzd az időt szakíts vele.
Aztán legközelebb olyan pasit keress akivel mielőtt komolyabbra fordulna a dolog tisztázod kinek mi az elképzelése a jövőt illetően.

Én is voltam ilyen sráccal, panaszkodott hogy hogy utalja a gyári munkát, én meg mondtam neki hogy legalább az érettségit tegye le akkor, mindjárt több lehetőség kinyilik előtte, még ha nincs is szakmája nagyon sok helyen elég az érettségi, viszont a 8 általános a gyaron kívül kB sehova. Vagy ha később úgy dönt hogy szakmát akar bármit választhat.
Még könyveket is adtam neki amikből tanulhat, felajanlottam hogy segítek.
De csak a rinyalas ment. Meg hogy majd majd majd.
Már nem vagyunk együtt de azóta se jutott elorebb.
Mert nem érdekli. Akit érdekel a jövője tenni fog érte, akit nem annak nem tudsz mit csinálni.

Kedves kérdező igaza van az utolsónak, egyszerűen nem bír a pasid, mert elfárad, hazamegy te meg még b@szt@tod,csodálkozom, hogy nem vágott még ki!
Nem nézed semmibe, csak azzal foglalkozol, hogy a barátaid mit szólnak, ahhoz, hogy egy egyszerű futár.
Eléggé szomorú.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!