Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá,ha a pàrod azt mondaná,Hogy ha Este Nem fekszel le vele ,Akkor Nem fürdeti meg a gyereket és Nem viszi El iskolába?
Figyelt kérdés
Eleg gyakran Van szex köztünk,de nem Minden nap.Ö Viszont,ha Egy nap faradt vagyok ,vagy tenyleg beteg vagyok,Akkor elkezd evvel zsarolni,Amit be is tart.Tehat ha nem fekszem le vele,Akkor mèg Ezt a két dolgot Se csinalja meg(Amugy Se csinal itthon Semmit)2022. nov. 15. 14:08
42/42 A kérdező kommentje:
40-es tudom szerintem is szanalmas…nem tervezek vele maradni …
2022. nov. 17. 07:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!