Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá,ha a pàrod azt mondaná,Hogy ha Este
Nem fekszel le vele ,Akkor Nem fürdeti meg a gyereket és
Nem viszi El iskolába?
Most akkor mi is a kérdésed? Igazoljuni, hogy mekkora egy barom nárci? Vagy mit szeretnél hallani?
2022. nov. 15. 15:30
22/42 A kérdező kommentje:
Vélemények?Vagy nem
Ezért van ez az oldal!?
Ne haragudj, de ez gyerekes viselkedés, ez az ember nem nőtt föl. Az életed legnagyobb kincsével(gyerek) pedig zsarolni egyenesen sz@rháziság.Milyen példát mutat neki? Azonnal dobnám. Egy családi élet nem erről szól... Undorító, birtoklási vágyú nagyra nőtt kis t@knyos, nem érett ember. Menjen szórakozzon az ő szintjén élőkkel....
2022. nov. 15. 15:35
24/42 A kérdező kommentje:
Utolsó !!Igen ő Egy gyerek !!Nagyon jól ratapintottál a lènyegre így ismeretlenül!Az élet minden területen egy gyerek ,nem csak ebben .Sokáig tűrtem neki ezt a zsarolást is,de semmi értelme .Csak a saját időmet húzom …
25/42 A kérdező kommentje:
23-as valaszoló Köszönöm Neked ezt a megerösitèst.Ha hiszed ha nem , a vàlaszod -mivel meg Van indokolva reálisan látszik hogy intelligens vagy !-Megadja az eröt a szakitáshoz!
Egy kalappal a továbbiakban! Majd idővel jön olyan aki szeretetből van "veletek", lehet kevesebb sexxel, de legalább jó példával, azaz feltétel nélküli törődéssel😉
2022. nov. 15. 16:07
Miért írsz össze-vissza kis meg nagybetűvel???
2022. nov. 15. 16:55
Hát ez a lelki bántalmazásnak, meg a zsarolásnak a nem is tudom milyen szintje.
Egy apuka nem hajlandó gondoskodni a saját gyerekéről ahogy az elvárható lenne tőle csak akkor, ha azzal nőket zsarol meg szexért? LOL. Mekkora lúzer g.ci bocsnat.
2022. nov. 15. 17:53
29/42 A kérdező kommentje:
Utolsó,tudom,undoritó.3 eve velünk él, ès mèg azt is ilyenkor fel meri dobni,Hogy nem is az ö gyereke…mèg szex se lesz..hat akkor en csak arra használom öt hogy segitsen az egyedülalló anya sorsomon,cserébe meg mèg szexet se Kap ?!!! El tudod kepzelni, ezek utan mennyi gusztusom szokott lenni hozzá….
"Ezt most szo szerint ideztem!!Szerinted itt mit kell meghallgatni a masik fèlen???? "
1. Mert lehet, hogy ő mégis másként idézné ezt szó szerint.
2. Mert lehet, hogy ő más kontextusba helyezné az egészet.
3. Mert lehet, hogy az egyetlen dolog, amit adtál az a szex volt. Lehet, hogy neki van elege belőled és úgy gondolja, hogy ezen kiakadsz, akkor legfelhebb megszabadul tőled, tőletek.
4. De legfőkébb azért, mert sosincs csak egy hibás egy párkapcsolati problémában. Ha szerinted csakis ő a hibás, a bunkó és te mindensz jól csináltál, akkor nálad biztosan komoly bajok vannak.
2022. nov. 15. 19:31
További kérdések: