Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá,ha a pàrod azt mondaná,Hogy ha Este Nem fekszel le vele ,Akkor Nem fürdeti meg a gyereket és Nem viszi El iskolába?
Figyelt kérdés
Eleg gyakran Van szex köztünk,de nem Minden nap.Ö Viszont,ha Egy nap faradt vagyok ,vagy tenyleg beteg vagyok,Akkor elkezd evvel zsarolni,Amit be is tart.Tehat ha nem fekszem le vele,Akkor mèg Ezt a két dolgot Se csinalja meg(Amugy Se csinal itthon Semmit)2022. nov. 15. 14:08
1/42 Noren1989 válasza:
Ha indokolatlanul nagybetűvel írna,
azt a gyereket sem tölteném neki csőre.
2/42 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz. Az a gyerek az ő felelőssége is, vele zsarolni? Én nem maradnék együtt ilyen emberrel
3/42 A kérdező kommentje:
Utolso ,nevelöapja.Pont ez a bajom.Kihasznalja azt az ütökartyat,hogy nem az övè a gyerek,tehàt ha nincs szex,oldjam meg èn.Undoritó,ès ott is fogom hagyni ezèrt.Csak megerösitéseket szerettem volna.
2022. nov. 15. 14:14
4/42 A kérdező kommentje:
De ha az övè lenne a gyerek,akkor is ezt csinálná,ezer szàzalèk.
2022. nov. 15. 14:16
5/42 anonim válasza:
Undorító zsarolni ilyenekkel, a szexnek pont nem szabad alku tárgyává válnia semmilyen formában
6/42 anonim válasza:
Nem lennék együtt egy percig sem olyannak, aki élvezné a szexet úgy, hogy tudja én nem akarom, csak zsarolással vett rá.
7/42 A kérdező kommentje:
Es tudjatok mit Mond ?!Hogy en használom ki öt!!!Mert arra jó lenne nekem ,hogy segitsen,de ö nem kap èrte semmit…
2022. nov. 15. 14:27
9/42 A kérdező kommentje:
Utolsó èn ist azt tervezem😢
2022. nov. 15. 14:30
10/42 anonim válasza:
Ott már nagy bajok vannak, ha téged ezzel kell rávenni a szexre. Akkor mégsem elég gyakori, mint ahogyan te azt gondolod. Nyilván a csávót dobjad és keress magad mellé olyat akivel passzoltok egymáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!