Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom, hogy így megcsókoljon. Hogy magyarázzam el, hogy ne essen rosszul neki?
Páromnak fogászati problémái vannak, elég szuvasak a fogai, az egyik tavaly ki is esett neki elől. Éjjelente sokszor vérzik a szája. Nem hajlandó fogorvoshoz menni, de az anyagiak miatt megértem, elég drága lenne ezt már rendbe tenni.
Egy ideje pedig még a fogmosást is elhagyta, mert szerinte a fogkefe csak ront a helyzeten. Szájvizet sem akar használni. Mentolos cukorkát kezdett el szopogatni...
Hát, most tartunk ott, hogy a fogmosás elhagyása miatt borzasztóan büdös a lehellete, csupa lepedék az összes foga, már akkor is zavaró a szájszag, ha összebújunk és beszél, de nagyon rosszul esik így a csók. Valahogy más is lett a csók, nagyon nyálas lett, mindig csupa nyál a szám széle, és érzem magamon, hogy csók után az én szám is büdös, ragad, már rendesen elkap az émelygés. Nem nagyon engedem neki így a csókot, összeszorítom a számat, elfordulok, elhúzon a fejem, megölelem inkább. Nyilván feltűnt neki, hogy gáz van, és most azt hiszi azért nem csókolom vissza, mert haragszom rá vagy utálom.
Reméltem, hogy magától észbe kap, de sajnos nem érti a problémát. Legszívesebben megmondanám neki, hogy miért, de nagyon szégyelli a fogai állapotát, és addig akárhányszor emiatt rosszul érezte magát, vagy szidta magát, mindig mondtam neki, hogy engem nem zavar, szeretem így is. De most kimondottan zavar, de nem akarom megbántani.
"nagyon szégyelli a fogai állapotát, és addig akárhányszor emiatt rosszul érezte magát, vagy szidta magát, mindig mondtam neki, hogy engem nem zavar, szeretem így is. De most kimondottan zavar, de nem akarom megbántani."
Nem bántod meg, ha megmondod neki, amit úgy is tud, hogy fogorvoshoz kell mennie.
Ingyen vagy nem sokért (anyagköltség) nagyon jó orvosok vannak a tb szakrendelőkben.
Egy műfogsor 50 ezer, 1 hónap.(TB)
Megéri.
Ő kész tények elé állit téged h vagy elfogadod ilyennek vagy nem.
Velem is volt aki így akart összejönni, hogy neki erre nincs pénze, értsem meg, ő ez.
Öblögessen vízzel naponta többször, de vegyetek 3%-os, gyógyszertisztaságú hidrogén-peroxidot és csöpögtessetek vízbe, az is jót tesz, tisztít is, meg fertőtlenít is.
Ezt meg tudja csinálni és javít az állapoton.
Még alkoholos svédcseppel is öblögethet, az is jót tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!