Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a barátnőmből, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a barátnőmből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve együtt vagyok egy lánnyal, az eleje jó volt, mintha egy teljesen más lánnyal lettem volna az elején.

Aztán összeköltöztünk, megváltozott. Sokáig nem dolgozott, nem is volt hajlandó, a szüleimmel állandóan miatta van konfliktusom, hogy soha nem segít az anyukámnak, csak bent fekszik az ágyon egésznap. Ha meg is kéri akkor durcázva megcsinálja. Folyamatosan a boltban vásárolgat, az én pénzemen, mert neki épp nincs jövedelme. Társkeresőkön pasiknak írogat. Mikor közlöm vele, hogy ez sok és így nincs jövőnk, akkor elkezd ordítani,ütni magát, a fejét beleveri a falba vagy éppen a késért rohan azért,hogy kárt tegyen magába. Besokkolodtam,elegem van ,hogy azzal jön,hogy megöli magát és a pénzemet szórja. Mit tegyek,hogy változzon?

2022. okt. 18. 18:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretsz szenvedni.
2022. okt. 19. 00:26
 32/35 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenkor mindig reménykedek,hogy kamu kérdés, mert nincs még egy ilyen ember, akit ennyire madárnak lehet nézni,mint téged.
2022. okt. 19. 08:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Azert tudd, hogy a te viselkedesed is felvet nemi kerdeshalmazt. Te sem vagy szazas, ha ilyen erzelmi zsarolasra igy reagalsz. Legeloszor is keress egy szakembert, segelyvonalat stb, kerj segitseget magadnak. Utana meg a baratnodnek. Az, hogy ide kiirod a banatod, az nem valtoztat semmin. Nem tudsz mit kezdeni a helyzettel? Kerd egy szakember segitseget, ezt te nem tudod megoldani.
2022. okt. 19. 11:59
 34/35 anonim ***** válasza:
83%
Te hülyébb vagy mint a csajod. Csak ingyen akar kényelmesen élni. 😅
2022. okt. 19. 13:18
 35/35 anonim ***** válasza:
89%

Beszélj a lány szüleivel, hogy kezelésre szorul az elkényeztetett csemetéjük. Egy nagy nevelési hiba, valószínű a szüleit is zsarolta és hozzászokott a sikerhez, mint a gyerekek a hisztivel elért akaratnak. Ha a pasikat keresi, akkor, mint előttem már megírták, pénzesebb balekot akár. Ne légy seggfej, még időben szakíts, mielőtt nagy baj lenne.

A szexben is fog zsarolni késöbb, hogy ha piszkálod, megöli magát.

2022. okt. 19. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!