Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a barátnőmből, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a barátnőmből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve együtt vagyok egy lánnyal, az eleje jó volt, mintha egy teljesen más lánnyal lettem volna az elején.

Aztán összeköltöztünk, megváltozott. Sokáig nem dolgozott, nem is volt hajlandó, a szüleimmel állandóan miatta van konfliktusom, hogy soha nem segít az anyukámnak, csak bent fekszik az ágyon egésznap. Ha meg is kéri akkor durcázva megcsinálja. Folyamatosan a boltban vásárolgat, az én pénzemen, mert neki épp nincs jövedelme. Társkeresőkön pasiknak írogat. Mikor közlöm vele, hogy ez sok és így nincs jövőnk, akkor elkezd ordítani,ütni magát, a fejét beleveri a falba vagy éppen a késért rohan azért,hogy kárt tegyen magába. Besokkolodtam,elegem van ,hogy azzal jön,hogy megöli magát és a pénzemet szórja. Mit tegyek,hogy változzon?

2022. okt. 18. 18:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
15%
Cserélni kell egy fiatalabbra!
2022. okt. 18. 18:20
 2/35 A kérdező kommentje:
Vicces válasz, de szeretem őt és azt szeretném,hogy változzon azért,hogy később mindkettőnknek jó legyen.
2022. okt. 18. 18:21
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Oké, tisztában vagy azzal, hogy a (még egyelőre) barátnőd valószínűleg mentálisan súlyos beteg, kérdező?
2022. okt. 18. 18:24
 4/35 anonim ***** válasza:
97%

Az, hogy ilyeneket csinál, az a jó kérdés hogy miért vagy még mindig vele?

Ez a lány nem szeret téged.

2022. okt. 18. 18:30
 5/35 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2022. okt. 18. 18:33
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
zsák a foltját
2022. okt. 18. 18:33
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

"mit tegyek?"

Keress egy pszichológust saját magadnak, a barátnőd szüleit meg kérd meg, hogy mielőbb keressenek neki egy jó pszichiáter.

2022. okt. 18. 18:46
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megváltozni, mivel mentális beteg.
2022. okt. 18. 18:51
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha segíteni akarsz neki, elviszed szakemberhez.

Vagy csak egyszerűen szakítasz, és teszel rá.

2022. okt. 18. 18:53
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőnek mentális problémái vannak ami, nagyon is kezelésre szorul, ha ilyen dolgokat csinál, hogy fenyegetőzik vagy kárt akar magába tenni esetleg ütlegeli magát. Már rég lépni kellett volna, mégpedig keresni neki egy pszichiátert, bár ebből meg nyilván az lett volna, hogy neki nincs semmi baja és nem fog járni.

Igazából nem nagyon tudsz mit tenni, ha eleged van belőle, mint jelezni a szüleinek, hogy ez a helyzet és szakítani, mert ez így valóban nem kapcsolat. Azért ne maradj valakivel együtt, mert azzal fenyeget, hogy öngyilkos lesz. (Általában az ilyen soha nem lesz az.)

2022. okt. 18. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!