Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a barátnőmből, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a barátnőmből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve együtt vagyok egy lánnyal, az eleje jó volt, mintha egy teljesen más lánnyal lettem volna az elején.

Aztán összeköltöztünk, megváltozott. Sokáig nem dolgozott, nem is volt hajlandó, a szüleimmel állandóan miatta van konfliktusom, hogy soha nem segít az anyukámnak, csak bent fekszik az ágyon egésznap. Ha meg is kéri akkor durcázva megcsinálja. Folyamatosan a boltban vásárolgat, az én pénzemen, mert neki épp nincs jövedelme. Társkeresőkön pasiknak írogat. Mikor közlöm vele, hogy ez sok és így nincs jövőnk, akkor elkezd ordítani,ütni magát, a fejét beleveri a falba vagy éppen a késért rohan azért,hogy kárt tegyen magába. Besokkolodtam,elegem van ,hogy azzal jön,hogy megöli magát és a pénzemet szórja. Mit tegyek,hogy változzon?

2022. okt. 18. 18:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%

Hát én az ilyen elől nem raknám el a kést, de vissza se tartanám…

Hulljon a férgesse!

2022. okt. 18. 19:48
 22/35 A kérdező kommentje:
Azert aggodok erte.. ma ugy kellett a konyhakest kivennem a kezebol,kulonben magaba szurta volna..
2022. okt. 18. 19:55
 23/35 anonim ***** válasza:
90%

Nem vesztett volna semmit az emberiség, ha elfordulsz 2 percre…

De hidd el, aki meg akarja ölni magát, az nem arra vár, hogy elvedd tőle a kést, hanem magába szúrja.

Vagy eleve úgy csinálja, hogy senki se akadályozhassa meg.

Mindenki más, aki ezzel fenyegetőzik, csak figyelmet akar, nem meghalni.

A teljes vagyonom merném erre feltenni.

2022. okt. 18. 20:02
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja, persze. Fura depresszió ez, ami csak munkában veszélyes 😂

Voltam depressziós. Egy depressziós kb.1milliószor nagyobb eséllyel ölné meg magát otthon, amikor egyedül van, mint a munkahelyén, ahol lehetősége is kevésbé van rá. Szóval ennyi erővel te se menj dolgozni, hátha közben kárt tesz magában 🙄

Már olyan szinten manipulált, hogy neked is szükséged lenne egy pszichológusra, mert rég nem egészséges a te hozzáállásod se. Amit érzel az nem nem szeretet, csak összekevered vele.

2022. okt. 18. 20:07
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy valtozzanak a dolgok néha valami nagy dolognak kell történnie. Például elengeded a kezét és nem hagyod hogy érzelmileg majd zsaroljon (hogy magában kárt tesz) Ha magadnak az érzéseid miatt nem is teszel jót mert szereted, neki mindenképpen segítesz azzal hogy magába nézzen és ha nem nálad majd a következő kapcsolatában másképp viselkedjen!
2022. okt. 18. 20:26
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Kajak hülyének néz.
2022. okt. 18. 20:46
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"Folyamatosan a boltban vásárolgat, az én pénzemen, mert neki épp nincs jövedelme. Társkeresőkön pasiknak írogat."

Egy depressziós ember nem dekkol egész nap a boltban, meg nem pasizik aktívan.

HÜlyít téged ezzel a depi szöveggel hogy miért nem akar elmenni dolgozni.

S nyilván közben keresi a nálad pénzesebb palit az Interneten.

2022. okt. 18. 21:10
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Kidobnám még ma.

Ha öngyilkos akar lenni, egs, de nem asszisztálnék hozzá, főleg nem tenném ki a szüleimet ekkora fenyegetésnek - tudod, mivan, hogy a késsel nem a saját, hanem pl anyukád ellen megy?

2022. okt. 18. 21:16
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok semmi rosszat írni, de ennek így semmi értelme. Ne akard magad tönkre tenni. Nagyon kihasznál! Tudom miről beszélek mert mentális beteg vagyok, és nő. Ha nem akar tenni magáért akkor el kell engedni a kezét. Az ilyen emberek csak lehúzni tudnak.
2022. okt. 18. 21:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire tarsfuggo vagy kérdező? Szerintem te sem szereted csak félsz egyedül maradni. A lány meg totál hülyét csinál belőled. Eloskodik a penzeden, ha meg kiakadsz zsarol. Szakíts vele minél előbb, ez csak rosszabb lesz.
2022. okt. 18. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!