Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a barátnőmből, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a barátnőmből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve együtt vagyok egy lánnyal, az eleje jó volt, mintha egy teljesen más lánnyal lettem volna az elején.

Aztán összeköltöztünk, megváltozott. Sokáig nem dolgozott, nem is volt hajlandó, a szüleimmel állandóan miatta van konfliktusom, hogy soha nem segít az anyukámnak, csak bent fekszik az ágyon egésznap. Ha meg is kéri akkor durcázva megcsinálja. Folyamatosan a boltban vásárolgat, az én pénzemen, mert neki épp nincs jövedelme. Társkeresőkön pasiknak írogat. Mikor közlöm vele, hogy ez sok és így nincs jövőnk, akkor elkezd ordítani,ütni magát, a fejét beleveri a falba vagy éppen a késért rohan azért,hogy kárt tegyen magába. Besokkolodtam,elegem van ,hogy azzal jön,hogy megöli magát és a pénzemet szórja. Mit tegyek,hogy változzon?

2022. okt. 18. 18:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy járt pszichiatrian,de nem volt sikeres se a kezeles, se a pszichiater..
2022. okt. 18. 19:00
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idot szeretnel egy latszolag durva pszichiatriai esettanulmanyt felvonultato egyeddel leelni? Ha szakember lennel, akkor sem tudnal segiteni rajta. O az egesz eletet igy fogja leelni, varhatoan nem is lesz tul hosszu.
2022. okt. 18. 19:08
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog soha megváltozni.

Ha nem akarsz szakitani vele, akkor el kell fogadnod, hogy így éled le az életedet.

Tudod igaz az a mondás, hogy mindenki saját sorsának a kovácsa.

2022. okt. 18. 19:13
 14/35 A kérdező kommentje:
A mai késes sztorija után teljesen kikészültem..
2022. okt. 18. 19:18
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
#14! Pedig lesz még pár. Elkezdhetsz hozzászokni, ha vele maradsz.
2022. okt. 18. 19:21
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmi kapcsolatom nekem is volt. Nem tudsz vele mit csinálni, bármit teszel, tartós változást sosem fogsz elérni.

Nálunk végülis annyiból egyszerűbb volt, hogy a lány maga mondta, hogy “tartsunk szünetet”, de mikor ezt megbeszéltük, én már akkor tudtam, hogy vége. Tudtam, mit fogok mondani, mikor újra beszélünk, tudtam, hogy azután mi fog történni.

Végülis amire számítottam, az pontosan be is jött. Eleinte rossz volt (mégiscsak szakítás volt, akármilyen is), de elég hamar ráébredtem, hogy ez volt a lehető legjobb kármentés, ami történhetett.

2022. okt. 18. 19:26
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért adsz neki a pénzedből? Én biztosan nem tenném, vagy teremtse elő magának, vagy ne vásároljon (ezzel lehetne motiválni arra, hogy dolgozzon, jelenleg hülye lenne, hiszen így is van pénze mindenre). Amúgy én is pszichológus segítségét tanácsolnám, de egy ilyen emberrel felesleges kapcsolatot ápolni, ebben te csak sérülni fogsz, míg ő nem tesz semmit a változásért, tehát minden marad a régiben.
2022. okt. 18. 19:27
 18/35 A kérdező kommentje:
Folyamatosan arra hivatkozik hogy depresszios es megolne magat a munkahelyen..
2022. okt. 18. 19:41
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Hangosan röhögök!

Jól megvezet téged!

Ha van aki beveszi, akkor jól csinálja. Miért dolgozna, ha elhiszel neki mindent.

2022. okt. 18. 19:45
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Ő az ártatlan szerepében, hogy jaj szegény megöli magát, ha dolgozik.

Hát besza...ok.

Akkor kezeltesse magát.

Jah! Írtad, hogy erre is van kifogása.

És az ilyen mindig megtalálja azt akit meg tud csapolni pénzzel.

2022. okt. 18. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!