Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elegem kezd lenni a barátnőmből. Normális kapcsolat az ilyen?
Figyelt kérdés
1 éve járunk. Szeretem és állítólag ő is engem, de néha olyan hülye. Például amikor mérges káromkodik, hisztizik és idióta. Mostanában minden egyes alkalommal összeveszünk mikor találkozunk, mert már nem tűröm amit művel. Ma is elkezdte szagolgatni a hajam és azt mondja: "Kocsma szaga van. Kocsmába voltál a barátaiddal és nem szóltál nekem erről?" Pedig csak azért volt kellemetlen szaga a hajamnak mert gyakorlatom volt és a műhelyben sok a füst és ezt ő is tudja. Meg valami mást is elkezdett érezni én meg hiába mondtam neki hogy ne szagolgassa már, erősen fogta a nyakam hátul. Erre lekaptam a kezét magamról, rászóltam, hogy ez fájt és miért csinálja. Persze egyből ő volt megsértődve és kezdte, hogy "Na jólvan nekem mennem kell. Ja és pénteken nem hiszem, hogy találkozunk." (Péntekre beszéltünk találkozót) Én mondtam neki hogy maradjon és mondtam, hogy még csak bocsánatot sem kér és soha nem veszi észre ha valami rosszat tesz. Erre jön a válasz, hogy "te sem kérsz soha bocsánatot". Ez nem így van, minden egyes alkalommal bocsánatot kértem amikor rosszat csináltam, egyszer-kétszer akkor is amikor ő volt a hibás, mivel nem volt más megoldás." Szóval ilyenek vannak. Egyáltalán nem érzem, hogy tisztelne. Vannak jó pillanatai is a kapcsolatunknak, nem csak ilyen az egész, de számtalan dolgot feltudnék sorolni ami idegesítő és ok nélküli összekapás volt az ő hülyeségéből. 17/F 17/L2013. szept. 25. 15:36
2/13 anonim válasza:
Na ácsi ácsi ácsi...
Tehát:
"1 éve járunk. Szeretem és állítólag ő is engem, de néha olyan hülye."
Ezekszerint nagyon szeretheted...
Nincs is értelme tovább olvasnom a kérdést.
3/13 A kérdező kommentje:
Szeretem, csak kiábrándultam belőle. :)
2013. szept. 25. 15:38
4/13 anonim válasza:
Hagyd el a g_cibe ez egy irányítás mániás agresszív p_csa.
Komplexusai vannak és így vezeti le. Ne rajtad élje ki magát.
5/13 anonim válasza:
A véleményem hogy ő még éretlen te pedig ha nem is voltál az de egy papuccsá váltál mellette.
6/13 anonim válasza:
Tévedésbe vagy. Ez a csaj nem szerelmes beléd. Hasonló cipőben jártam most, de már kirúgva. Totál megkönnyebbültem. Nem hiányzik egy cseppet se.
7/13 anonim válasza:
Ebben a helyzetben én azt mondanám: "Hát akkor b***ódj meg, végeztem veled".
8/13 anonim válasza:
állj a sarkadra és ha ő azt mondja nem találkozunk pénteken, akkor te kontrázz rá, nemhogy még bocsánatot kérsz.. szard le, vagy észbe kap és elkezd normálisan viselkedni, vagy hagyjátok egymást a p*csába, ilyenkor a legrosszabb ha beadod a derekad, tudod, hogy nem vagy hibás gondolkozz és mérlegelj, elvégre férfi leszel egyszer..
25/F
9/13 A kérdező kommentje:
Már érzem egye ideje, hogy nem tudom sokáig tűrni ezt. Azt hiszem egyre valószínűbb, hogy lassan vége.
2013. szept. 25. 16:04
10/13 anonim válasza:
Ehhez hasonló szitu játszódik le nálam. És. ez vmi hihetetlenül sz.*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!