Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert zavar ennyire? A páromna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavar ennyire? A páromnak van gyereke, és akkor is itt van ha nincs szülős hétvége, azt nem engedi hogy nekem legyen kiskutyám mert azzal foglalkozni kell, és azt nem lehet itt hagyni ha megyünk nyaralni nincs kire bízni, de a gyereket

Figyelt kérdés
én meg fogadjam el? Hogy minden programra jön velünk?

2022. okt. 17. 06:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
Én sem értem a nőket, ha egy fiatal nő és nincs gyereke, miért éri meg neki alkalmazkodni egy elvált gyerekes férfihoz. Ebből csak kínlódás van, a nő nyel folyamatosan a férfi kölykének és a férfinek, miért is? Aranyból van annak a férfinak?
2022. okt. 17. 10:45
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Ne fogadd el. Költözz ki a házából és keress olyan pasit, aki hozzád való.
2022. okt. 17. 11:22
 23/29 anonim ***** válasza:
97%
Egy normalis szulonek mindig is a gyereke lesz az elso. Azert mert elvalt a felesegetol a gyerek ugyanugy az elete resze. Sot ha mondjuk valami tortenne az exevel akkor a gyerek folyamatosan nalatok lenne, es ez igy normalis. Eleg gyerekes a hozzaallasod, inkabb kezdj olyannal akinek nincs gyereke.
2022. okt. 17. 12:46
 24/29 anonim ***** válasza:
59%

Egy idő után csak az apák maradnak, azt a sok egyedülálló nőt is felcsinálja valakit, szóval 25 felett már esélyes, hogy apával van dolgod. Aki 30 felett meg gyermektelen, annak általában megvan az oka, és olyannal nem akarsz kapcsolatot kezdeni. Addig könnyű gyermektelen férfiak körül válogatni, amíg 25 alatt keresgélsz, de nagyon max 30 felett a normális férfiaknak már családjuk van, azért velük kezd a kérdező is(meg sokan mások is).

Más kérdés, hogy az ilyen emberek, mint a kérdező, tipikusan az a réteg, akivel nem akar együtt lenni normális férfi, ő sem véletlen van egyedül, ha megismeri valaki a valódi gondolatait biztos vagyok benne, hogy lepattintja.

Tök normális, hogy nem csak a minimum időben van az apjával a gyerek, innen lehet tudni, hogy normális férfit fogtál ki, hogy nem csak a minimumot tölti a gyerekével. Viszont te csak dísznek vagy, ha veled nincs is kettesben, bár szerintem hétközben sokat vagytok ketten, nem? Egy-egy programra havonta is eljártok ketten szerintem, csak ezt kevesled. Pl felnőtteknek való filmek moziban, vagy vacsora.

2022. okt. 17. 14:44
 25/29 anonim ***** válasza:
72%
Az nem normális férfi aki 26 évesen nem csinál gyereket a semmire?
2022. okt. 17. 14:54
 26/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg az nem normális férfi akinek 26 évesen úgy van gyereke, hogy nem él vele (bár szerintem 26 éves férfinak még egyáltalán ne legyen gyereke)
2022. okt. 17. 15:16
 27/29 anonim ***** válasza:
70%

mekkora marhaságokat hord már össze a 24es atya isten.... csomó ember eleve 25 évesen fejezi be az egyetemet, akkor 5 évig még bőven dolgozni szeretne, megalapozni az életét, nem pedig rögtön gyereket vállalni a semmire. ha nem tűnt volna fel, bőven kitolódott már az az életkor, amikor gyereket vállalnak az emberek. semmi baj sincs azokkal a férfiakkal (és természetesen nőkkel sem), akik 30 évesen még nem szülők. olyanok is lesznek, akik nem is akarnak eleve gyereket, vagy csak nem találták meg a megfelelő személyt. mennyivel jobb az, hogy 30+ elvált gyerekes ember vagy? de legalább 30 éves korodra ki tudtad ezt pipálni? akkor nincs is veled semmi baj? ennyire primitíven, egyszerűen hogy lehet gondolkodni?

és azokkal mi a helyzet, ahol a férfi idősebb pl 5+ évvel? csak hogy értsd --> én 20 voltam mikor összejöttem a párommal, aki 25 volt. én még csak most fejeztem be az egyetemet, 25 vagyok, eszem ágában sincs szülni, majd 5 év múlva térjünk vissza rá. addigra a párom már 30+ lesz, és csak ezért mert nincs gyereke, akkor vele már automatikusan valami baj lesz? :D

2022. okt. 17. 17:36
 28/29 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az emberiség megérett a pusztulásra.

1. Kérdező, te érzelmileg nem vagy érett, gondolom tetszett a pasi, összejöttél vele, de itt tudni kell, hogy nem egy emberről beszélünk, hanem a pasi+a gyereke együtt egy csomag, pont. Ő nem úgy jött veled össze, hogy van kutyád, és amúgy is a kettőt hasonlítani nagyon szánalmas.

2. Bármikor lehet kutyád, költözz külön és fogadj örökbe egyet, probléma megoldva, senki nem korlátoz az önálló életben.

3. Azért azt bírom, hogy csomó nő úgy van vele, hogy összejön a gyerekes Apukával, ahol mondjuk az Anyukánál van a gyerek, az Apukának meg kéthetente van program a gyerekkel, ezért a nő megnyugszik, hogy na akkor tudnak ketten élni és havi 2x elfogadja, hogy Apánál van a gyerek, de ha már Apához kerül hosszabb időre, vagy mindig, mert jó a kapcsolatuk, na az már nem jó.

De, pont ez a jó, hogy mindig viszi magával, és érzelmileg biztosítja neki, hogy mellette van.

Vagy elfogadod, vagy nem, és akkor kalap kabát.

2022. okt. 18. 13:16
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, Kérdező? És a "párod"? A gyerek még kicsi? Kutya ide vagy oda, ez a kapcsolat nem lesz tartós. Megértem, hogy sokallod a gyerekkel töltött időt, de ezen nem fogsz tudni változtatni. Gyerektelen ember, akár nő, akár férfi, ne kezdjen gyerekessel. Szerintem fejezd be, mielőtt túlságosan belebonyolódnál, kár az elvesztegetett időért.

N

2022. okt. 18. 15:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!