Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert zavar ennyire? A páromna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavar ennyire? A páromnak van gyereke, és akkor is itt van ha nincs szülős hétvége, azt nem engedi hogy nekem legyen kiskutyám mert azzal foglalkozni kell, és azt nem lehet itt hagyni ha megyünk nyaralni nincs kire bízni, de a gyereket

Figyelt kérdés
én meg fogadjam el? Hogy minden programra jön velünk?

2022. okt. 17. 06:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én miért fogadjam el a gyereket, ő nem tudja elfogadni ha én szeretnék egy kiskutyát, akkor én mondjak le erről egy életre? Akkor ő se hozza el a gyereket, ha nincs szülős hétvégéje, mert az a mi hetvegenk, és én se akarok akkor a gyerekéhez alkalmazkodni
2022. okt. 17. 08:29
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Miért jöttél össze gyerekes pasival?
2022. okt. 17. 08:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szakíts vele, ha nem tudsz a gyerekével és kutya nélkül élni és ő se akar változtatni.
2022. okt. 17. 08:34
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Èn èrtem a problèmád, ès valahol jogos is. Az alap volt, hogy te elfogadod a gyerekèt, de a te igènyeid meg magasról le vannak tojva. Vagy legalábbis így èrzed. Az èlet más területèn, vagy más kèrdèsekben is ezt èrzed, vagy csak ebben a tèmában?
2022. okt. 17. 08:42
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező vele lenned.

Szétmentek, ő gyerekezik, te meg veszel magadnak egy kutyát. Vagy kettőt😁

2022. okt. 17. 08:43
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Áh, ez csak az a kérdező aki minden héten egyszer kiír egy kérdést, hogy hogyan tudna megszabadulni a párja gyerekétől. Eddig azt találta ki hogy mi lesz ha közös gyerekük lesz, most meg egy kutyát talált ki, csak valahogy az előző házasságból született gyerek ne legyen a képben.

Azt kellene megérteni, hogy bármit csinálsz, bármit találsz ki, az a gyerek már megszületett és mindig a képben lesz. Azt már nem lehet visszacsinálni.

Vagy elfogadod, hogy bármikor jöhet a gyerek (az apja ezek szerint szívesen fogadja bármikor) vagy keresel egy másik pasit akinek nincs gyereke. Ez másként nem megy.

A kutya, meg ha jól akarod tartani (ahogy azt egy felelős állattartó teszi) az egy olyan kötöttséget jelent (kb. 10 évig) mint egy plusz gyerek. Oltások, féregtelenítés, bolha irtás, minőségi kaja, higiéniai dolgok, rengeteg idő ráfordítás stb, és még csak nem is engednek be vele egy csomó helyre ahová menni akarsz.

Egyébként ebben a történetben csak az a lényeg, hogy a gyerek ne legyen elhozva minden hétvégén, a kutya csak "visszavágásképpen" lett kitalálva, ez egyértelműen lejön az eddig kiírt kérdések alapján. Inkább ne akarj kutyát, mert az egy érző állat akiért akár 10 évig is felelősséget kell vállalni és nem arra való, hogy belekeverd egy "hogyan szabaduljunk meg a párunk előző házasságából született gyerekétől" című játszmázásba.

Itt az előző kérdésed:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. okt. 17. 09:19
 17/29 anonim ***** válasza:
91%
Szakítás, én sosem kezdenék GYEREKTELENKÉNT GYEREKESSEL. Ebből csak vergődés van
2022. okt. 17. 09:37
 18/29 anonim ***** válasza:
72%
Abszurd ez a kutya vagy gyerek párosítás. Mondhatni beteges.
2022. okt. 17. 10:00
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

Én nem értem ezt a sok gyerektelen fiatal nőt. Folyamatosan jönnek a kérdések, amik így kezdődnek: a párom gyereke…..mit csináljak? Hát keress egy gyerektelen férfit. A gyerekes férfi mindig szívás. Sok barátnőm belement ilyen kapcsolata, és alkalmazkodtak, van már közös gyerek is, de 1-2 pohár bor után bizony kibukik belőlük, hogy bizony minden téren gond az előző kapcsolatból származó gyerek.

Gyerektelenként nem szabad ekkora kompromisszumot kötni.

2022. okt. 17. 10:26
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Na pontosan ezért eszembe sincs olyan pasival kezdeni akinek gyereke van. Eleve utálom a gyerekeket sajátot se akarok másét meg főleg nem viselem el.
2022. okt. 17. 10:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!