Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőmtől kérek valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmtől kérek valamit, pl. megy boltba, és megkérem hogy hozzon almát, akkor körtét hoz... nagyon ki tud akasztani! Nem tudom, hogy nem figyel rám, vagy miért, de rendszeres, hiába szólok... másnál is van így? Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Új barátnő, normális, minden stimmel, ez az egyetlen probléma, de ki tud akasztani vele...

Ma is ment boltba, megkérdezte mit hozzon, mondtam, hogy xy sampont, persze nem olyat hozott, mert: "Ilyen volt!" Ekkor mondtam, hogy akkor nem kellett volna venni semmilyet, majd máshol megvesszük. (Na most vagy 1 hónapig azzal mosom a hajam, vagy elmegyek én a boltba és veszek olyat amilyen kell - mindkét opció kellemetlen.)

Persze vajból is teavaj helyett margarint hozott, pedig ez már a 3. alkalom, és mindig mondtam neki.

Nálatok is van ilyen? Mi lehet az oka, nem figyeltek a másikra, vagy nem érdekel a másik igénye, egyéb? Hogy reagálnátok?

30 körüliek vagyunk

2022. okt. 12. 14:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%
A lányom példaul csak és kizárólag szulfátmentes sampont használ. Ha mást vennék neki, tudom, hogy kidobott pénz az ablakon, mert nem hajlandó mással mosni a haját. Ettől még nem rossz ember.
2022. okt. 12. 17:16
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit ellentmondásos ez:

Ma is ment boltba, megkérdezte mit hozzon, mondtam, hogy xy sampont, persze nem olyat hozott, mert: "Ilyen volt!" Ekkor mondtam, hogy akkor nem kellett volna venni semmilyet, !!!!majd máshol megvesszük.!!!!

Na most vagy 1 hónapig azzal mosom a hajam, vagy !!!!elmegyek én a boltba és veszek olyat amilyen kell!!!! - mindkét opció kellemetlen.

Szóval az a gond, hogy nem ment el egy második körben és hozott olyat, amit szerettél volna?

Amúgy mennyi ideje vagytok együtt és ebből hány hónapja vásárol be ő? Lehet, hogy csak kell 4-5 hónap, amíg megtanulja a rigolyáidat és javulni fog a helyzet.

Amúgy annyira nem tűnik durva dolognak, hogy szakítani kelljen miatta, de nyilván mindenki azt csinál, amit akar.

2022. okt. 12. 17:18
 23/28 A kérdező kommentje:
Szakítottunk. Csak pár hónapja voltunk együtt, mint kiderült, a munkahelyéről is ilyen dolgok miatt rúgták ki, és szintén mint kiderült, nem is akar új munkahelyet keresni...
2022. okt. 13. 18:17
 24/28 anonim ***** válasza:
hát akkor ez ennyi. én sem bírtam volna ezt.
2022. okt. 13. 19:42
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

Vedd meg magadnak, ami fixen! kell.

Sampont/tusit és deot én sem használok akármilyet (allergia), de ezeket pont nem bízom a barátomra.

Ha alma helyett körtét hoz, az meg kit érdekel? Gyümölcs gyümölcs.

2022. okt. 14. 22:07
 26/28 anonim ***** válasza:
78%

Látom, szakítottatok... oké. De tanulság: ami NEKED fontos, azt ne bízd másra.

Néha én sem kapok ezt-azt, akkor hozok mást - nem jókedvemből, hanem mert nincs kedvem 4 üzletet bejárni -, de a barátom pl nem bhogat érte.

2022. okt. 14. 22:09
 27/28 A kérdező kommentje:

"ami NEKED fontos, azt ne bízd másra" - Ez nem atomfizika, hogy mit vegyen. Ennyi erővel a csempét is rakhatnám magamnak, meg a hajamat is levághatnám magamnak...

Amúgy más téren nem tűnt fel, de a csajt nem érdekelte semmi, les..a az embereket. A munkahelyéről (önkormányzati ügyintéző) is azért rúgták ki, mert abszolút nem figyelt semmire, az ügyfeleknek csak küldte a leveleket, de full össze vissza... most gondold el, hogy valaki várt pl. egy súlyadó csekket, az meg egy másik ügyfél ingatlanadóját küldte helyette, majd mindkettőt megbírságolták, mert nem fizették be...

2022. okt. 16. 14:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Vond le a tanulságokat és kész. Ezek nem olyan dolgok, amik hosszú idő múlva derülnek ki.
2022. okt. 16. 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!