Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm barátai nem támogatják a kapcsolatunkat, lehet baj belőle?
Nemrég szakítottunk vagyis ő velem azzal az indokkal, hogy besokalt idő kell neki meg egyebek. 3 napig tartott ez a szakítás, ami idő alatt csak sírt suliba is rohama is volt 1x. Kibékültünk leírta, hogy így még boldogtalanabb volt és sokkal rosszabb volt nélkülem neki.
Barátai nem tudom, hogy tudják mi miért volt és csak azt látták, ahogy viselkedik és szerintem ezért utálnak. Hiába mondtam hogy semmi olyat nem csináltam és hogy ez az ő döntése volt. Mondta nekem az egyik barátja, hogy örülne ha lekopnék róla meghogy ellenezni fogja ezt az egészet.
Ment suliba ma megkérdeztem tőle így nap végén, hogy mit szóltak. Válasz az volt, hogy semmit. Meghogy ez az ő döntése. Magyarul ugye nem támogatják, de nem szoltak ebbe bele. Ez később rámehet a kapcsolatunkra szerintetek? Nem tudom ez fontos e, de 1,5 éves kapcsolatról van szó. 20 évesek leszünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!