Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt részegen, majd megbántódott a reakciómon. Csak szerintem nonszensz? Akkor már miért nem megy bele?
Az exe a közös baráti társaságunk része. Nem volt hosszú a kapcsolatuk, nem is haragban váltak el.
Viszont két hete történt az, hogy volt egy házibuli. Én órákkal később érkeztem, mert előtte a családomnál voltam, és ja, késett a vonatom, meg a buli előtt hazaugrottam a cuccaimmal. Mire odaértem a barátnőm már ittas volt, de nem tűnt vészesnek.
Na de ma bevallotta, hogy abban a pár órában ő nem csak ittas lett, hanem megcsalt az exével. A barátnőm nagyon hangsúlyozta, hogy de csak mert részeg volt. Konkrétan volt tipi-tapi, meg a srác úgy igazán alaposan megujjazta. Hát én ezen annyira nem borultam ki (alapból én úgy vagyok monogám, hogy ha a páromnak igénye van rá, amúgy nem fontos), kicsit zavart, hogy nem ebben maradtunk és ezt tette. Gondoltam hát jó, megkérdezem, mit szólna egy hármashoz, hívhatja az exét. Ő meg így tökre kiakadt, hogy hogy kérdezhetek ilyet, mit gondolok én róla, ez borzalmas ötlet, kínosan érezné magát.
Nem értem miért kell ennyire kiakadni a felvétésen. Velem lefekszik, mert a párja vagyok. Az exével is szexelt már, ezek szerint így a kapcsolat vége után is szét tudta neki tenni. Mégis mit kell akkor szemérmeskedni?
Huhh... őh, első gondolat: összeilletek!
Amúgy nem ártana javítani a kommunikáción. Asszertivitással pl... nem lehet csak így elmenni ezek mellett, hiába legyintesz rá, hogy neked nem számít, nyipván nem véletlenül történt meg. Nem részegség kell ahhoz, hogy valaki megcsaljon.
A nők olyanok mint a kis gyerekek. Érzelmileg cselekednek, tehát nem egy megfontolt döntés volt emögött, ezért mindig más nézőpontból látja a dolgokat. Főleg, mivel alkoholt is ivott (ami amúgy megcsalásra elég szánalmas kifogás, ennyi erővel te is fogyaszthatsz tudatmódosítót és végig orgiázhatod a napokat...).
Amikor csinálta, élvezte, akarta, belement. Akkori érzelmes oldalának tetszett. Mikor kilépett ebből az állapotból, látta, hogy nélküled hol lehet, hogy mit érez józanul, hogy akkor el lett csábítva (a szexuális ösztönöknek sok nő nehezen parancsol, mikor ittas), akkor rosszul lett, hogy ő nem is akarja ezt.
Ez azt mutatja, hogy nem egy logikus, konzisztens viselkedése van, mint ami inkább elvárható a férfiaktól és szükségszerű az életbenmaradáshoz, hanem amit épp érez, annak enged, és utána jön egy új érzés, ami reflektál az előzőre, és ez vezeti őt tovább. Tehát csak megy az árral, random érzelmekkel, amit hoz az élet.
#5 Azért ne mondjuk már rá azt, hogy ribizli, meg ilyenek. Nem az. Jobban ki volt a megcsalástól, mint én, pedig ő csinálta.
Egyszerűen nem tudtuk még rendesen megbeszélni. Látom, hogy megbánta, de azzal nem sokra megyünk, hogy kérdzem, ő meg sírás közeli állapotban mentegetőzik.
#7 Nekem, amúgy nincs bajom azzal, hogy mással is szexel, volt már nyitott kapcsolatom, és nem az volt a szakító ok, hogy nyitott volt a kapcsolat. Azzal van a bajom, hogy mi ketten amúgy marhára nem abban maradtunk, hogy ez beleférne, mert ez nem egy nyitott kapcsolat. Az jobban zavar, hogy a hátam mögött csinálta, meg titkolta, mint az, hogy megtette. Ha ilyenre vágyik, akkor dumáljuk meg előtte, tök oké, nyitott is lehet a kapcsolatunk akár.
Csak azzal nem vagyunk előrébb, hogy én próbálom ezt vele átbeszélni, ő meg teljesen ki van, sajnálja. Ha meg felhozom a hármast, mint opció, akkor azon nyöszörög, hogy ő nem olyan lány, meg szégyenlős ehhez.
Jelen esetben szerintem a megcsalás jobban zavarja az elkövetőt, mint a másik felet.
Mi a phasz? :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!