Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jövőre számíthat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövőre számíthat egy ilyen párkapcsolat?

Figyelt kérdés

A nő, csak úgy gondolt egyet, s nemcsak a férjét, hanem a két kisgyermekét is otthagyta..

Állítólag a jönevdőbeli "sogórnőm" fűvel fával volt.. s mivel verte az ura, terhesen elrabólta a bátyámat, mondván, hog.. ha nem is tudja kijé a gyermek akkor is legyenek együtt..

Most, mi lesz ebből? nem vagyok nő, de úgy érzem, egy olyan asszony, aki a két kisgyermekét is otthagyja, meg nem tudja biztosan kijé a születendő gyermeke, az nem nevezhető asszonynak, csak egy kéjjelgő prostinak aki egy balekot keres magának..

Sikeresen összejött a bátyámmal, nem gyűzünk nekik anyámék 40 év alatt megtakarított pénzéből küldeni hetente 40.000Ft-t mert nincs pénzük.

Jogos.. hiszen ez az asszony, az eredeti férjénél 350.000Ft-ből tudott gazdálkodni..

Tehát, kérdésem két részből állna.

1. Mi lesz a jövője ennek a párkapcsolatnak?

2. Nem veszi észre bátyám, hogy a nő csak egy balekot akart?

Alkérdés: Mi a véleményetek erről az asszonyról, aki otthagyta a picigyerekeit?

Ám, az egészben a nonszensz, hogy bátyám.. végig titkolta az egészet -_- csak jött a rendőrség, mert a férj meg kerestette az asszonyt.. aztán kideürlt hogy összejöttek, már nem tagadja bátyám, csak az egészet nem értem..

Nem áll szándékomban egy mocskos prostituált miatt lemondani az örkségemről..

Gyakorlatilag a kérdést azért is írtam ki, mert hasonló szituációban levő emberek véleményét szeretném hallani(olvasni)

meg tényleg, nekem speciel a depresszióm is kiújjúlt.. azt hittem nem jön elő, de több év után úgy össze vagyok zuhanva, hogy nem találok szavakat..

2014. szept. 5. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne a véleményem? Talán a férfiak sose szoktak családot otthagyni? Ez csk az egyik oldal, jó lenne meghallgatni a másik felet is.
2014. szept. 5. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
talán anyukádékkal is le kellene ülni beszélni :S
2014. szept. 5. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Igazad van.

2. Beszéltem velük erről, már nem tehetnek semmit telefonon keresztűl, meg úgy vannak vele, az ő döntése az ő élete...

- Alapjában véve, még az is gond, hogy ahányan vagyunk, annyifélét mond nekünk a kedves "Casanovánk"..

2014. szept. 5. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
egy buta liba, hiányozna mint mókusnak az erdőtűz...persze ki tudja mi van a háttérben...és anyukád helyében egy forintot sem adnék nekik...mert nem mind1, hogy valaki támogatásra szorul, vagy az, hogy élősködik...
2014. szept. 8. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem... csak annyit javasolhatok, hogy mikor a nő nincs ott, ülj le higgadtan és racionálisan beszélgetni a testvéreddel... ne hagyd felhorkanni, kérd meg szépen, hogy hallgasson végig, és te se háborodj fel, légy tárgyilagos és megfontolt....

Talán így van esély arra, hogy elgondolkodjon... Nem akarhatja egy ilyen nővel leélni az életét...

2014. szept. 8. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!