Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond a kapcsolatunkkal?
"de nagyrészt csak a mindennapi problémáink megoldása a téma"
Ez már régen bukta.
Érzelmek még csak-csak, de szerelem itt már nincs.
Én majdnem 6 éve vagyok együtt a barátommal, 23 évesek vagyunk. nekünk is vannak időszakosan olyanjaink, hogy nagyon csúnyán beszélünk egymással, de inkább csak poénszinten, viszont tényleg már-már azt játsszuk, ki tud primitívebb lenni a másiknál, és nevetünk nagy értelmesen azon, milyen gáz lenne, ha komolyan mondanánk egymásnak ilyeneket. Pár alkalom után, amit egyhuzamban leművelünk, megbeszéljük, hogy na jó, itt legyen elég, mert ez nagyon gáz, mintha csak haverok lennénk. Olyankor aztán marad a csípkelődés, de kultúrált kereteken belül. Mi is szeretjük oltogatni egymást, az az igazság. (Mondjuk a f4sz szót nem nagyon használnám rá poénból se, és azt hiszem, kigúvadna a szemem, ha lek**rv4zna, na meg egymás anyját se szidjuk).
Na de... 8 hónap azért elég kevés idő kapcsolati szinten. Szerintem Ti is beszéljetek erről, ha együtt akartok maradni.
Ami a mindennapos problémák kitárgyalását illeti, hozzátartozik egy kapcsolathoz. Sőt, van, hogy annyi a probléma, hogy az ember kicsit többet van elfoglalva magával, mintsem azzal, hogy rózsaszín fellegek között tartsa magát.
Nekem mostanábsan sok problémám van, a barátomnak is volt elég, állandóan magunkról vinnyogtunk egymásnak, bár tény, hogy azért a kiskifli-nagykifli elengedhetetlen.
2-es vagyok
:DD
Velem, amikor annyi voltam, mint ti most, ugyanez megtörtént, azért érzem át. Pluszba rengeteg probléma volt, iskola, család, meó, stb., nagyon megsínylettük, rengeteg veszekedés volt, de azért túléltük, és hosszú kapcsolat lett belőle. Azért írtam, hogy rajtatok áll, mert a trükkök praktikák adottak, biztosan tudjátok, mi lehetne jobb, más, új. Itt tényleg csak az dönt, akarjátok-e. Így jóval idősebben azért elmondom, MINDEN kapcsolat átmegy szürkébe idővel, szétmehettek, jöhet viharos viszony, szerelem, de utána az is ilyen lesz. Itt nincs mese, meg kell beszélni, elég-e ez a ragaszkodás, és visszahozzátok a vadabb időket (hihihi), vagy elváltok. Az sem mindegy, mit éreztek, kiéltétek-e már magatokat, mert ha nem, az csúnyán visszaüthet. Ha igen, akkor megéri küzdeni, ez tényleg csak rajtatok múlik. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!