Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy húsibb lányt fogyasztani?
Bocsi, a provokatív címért, a kérdésem az lenne, hogy FÉRFI/NŐKÉNT tudok olyanról, hogy a kapcsolatban lefogyott a párotok idővel , és tudta is tartani ? A mostani lány akivel egy éve hm, elég közel vagyunk egymáshoz, lenne szó. Nagyon szép lány LENNE, ha letudna adni magáról 10kg, nagyon szeretnék vele lenni, de valahogy mindig taszítanak a testesebb hölgyek (elnézést!). A súlyával ő is tisztában van, csak azzal nem, hogy engem ez mennyire zavar, futni szokott, és oda is figyel mit eszik, de valahogy ugyan olyan. Genetikailag ennyire kódolva lenne az alkata ?
Érzelmileg nem merek komolyan belekezdeni, bevallom gonoszan nem szeretnék egy kövér nővel együtt élni. Szülés után még rosszabb lesz ? Amúgy kifejezetten okos nő, öntudatos, de valahogy a súlyával nem bír, hogy lehetne ezt feloldani ?
27F 25N
Azért mert rosszul csinálja. Ha TÉNYLEG akar fogyni akkor meg a sport/mozgásban kérdezz.
Nem elég hogy "odafigyel" meg néha fut..
És genetikailag kövér nincs,csak olyan aki nehezen fogy.
Ismerek ilyet. 2 hónap alatt 10kg, most 47kg és gyönyörű.
Mennyire husi az említett nő? Magasság/súly?
(Csak hogy tényleg előnyös e számára lefogyni, és le tud e)
Jobb ha lekoccolsz és békén hagyod ezt a kis nőt, hogy hagy találjon rá egy nálad normálisabb pasi.
Lefogyni annak lehet, sőt kell is, aki nem fog +10kg-n görcsölni, hanem örül, hogy mellette lehet az adott nőnek. Függetlenül attól, hogy a vékony/molett nőket szereti.
Érted-érzed a különbséget?:DD
172cm és 70-75 (?) kg, nem mertem kérdezni konkrétan, nagyon érzékeny rá , amúgy az is gond, hogy tényleg tesz ellene legalábbis ő úgy gondolja szóval nem tudom, hogy mondjam neki, hogy ne sértődjön meg mivel azért javasolnák neki mást, mert nem látom a fogyást rajta , neki valahogy így jönne lenne, biztos sz@rul esne neki.
De ha le is fogy, mi lesz utána ? Meddig tarthat ? 1-2 botlás és ugyan ott tarthat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!