Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a husibb lányokért nem kell annyit küzdeni, mint a vékony csajokért?
Szerintem egy teltebb, ducibb lányt sokkal könnyebb megszerezni, mint egy vékonyat, mert egyrészt a mostani divat miatt úgyis alacsony az önbizalmuk, nem becsülik magukat sokra, és ezért nem is támasztanak olyan magas elvárásokat a pasikkal szemben, mint a vékonyabb csajok, mert a ducibb lányok kb összetehetik a 2 kezüket, ha van olyan pasi, aki egyáltalán hajlandó velük szóba állni.
Míg ezzel szemben a karcsú lányoknál sokkal magasabban van a mérce, ők megengedhetik maguknak, hogy válogassanak, mert mindenkinek bejönnek, minden pasi őket akarja és náluk ez alap. Mondjuk néha a vékony csajok közül sokan el is szállnak ettől, és kb úgy érzik ők a legjobb nők az egész világon...
Na, de csak arra lennék kíváncsi, hogy egy ducibb csajt tényleg könnyebb befűzni, mint egy vékonyat??
Persze, hamarabb utoléred! :D
Amúgy ez sztem hülyeség, abszolút nem az alkattól függ.
Az meg is érdemli aki olyan hülye hogy dagira hajt mert szerinte azt könnyebb felszedni!:D
Aztán mégis mit élvezel rajta????
Egyébként igaza van az előzőnek. A dagik közt sok az utálatos gané. Én már barátkozni sem barátkozok velük emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!