Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, hogy a husibb lányoké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a husibb lányokért nem kell annyit küzdeni, mint a vékony csajokért?

Figyelt kérdés

Szerintem egy teltebb, ducibb lányt sokkal könnyebb megszerezni, mint egy vékonyat, mert egyrészt a mostani divat miatt úgyis alacsony az önbizalmuk, nem becsülik magukat sokra, és ezért nem is támasztanak olyan magas elvárásokat a pasikkal szemben, mint a vékonyabb csajok, mert a ducibb lányok kb összetehetik a 2 kezüket, ha van olyan pasi, aki egyáltalán hajlandó velük szóba állni.

Míg ezzel szemben a karcsú lányoknál sokkal magasabban van a mérce, ők megengedhetik maguknak, hogy válogassanak, mert mindenkinek bejönnek, minden pasi őket akarja és náluk ez alap. Mondjuk néha a vékony csajok közül sokan el is szállnak ettől, és kb úgy érzik ők a legjobb nők az egész világon...

Na, de csak arra lennék kíváncsi, hogy egy ducibb csajt tényleg könnyebb befűzni, mint egy vékonyat??

2013. okt. 31. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Óóó... a karcsú lányok... Imádni való elől-hátul lapos, kisfiús alak...

Igen, ezért tényleg minden férfi öl, mert egyik sem szereti a kerek feneket, a gömbölyded kebleket, és a formás lábakat, ami nem két síbotra hasonlít.

A legjobb, mikor egy ilyen vékony kiscica a párnádra hasal, és értetlenül nézet, hogy hogyan hagyott DaVinci színtű "FESTMÉNY" lenyomatot a párnahuzaton.... mielőtt rájössz, hogy a sminkje maradt ott...

Mikor melltartó nélkül semmi sem marad a kezedben...

Mikor a feneke a farzsebbe dugott pénztárcától kerek...

És amikor a kutyád elviszi, mert mint tudjuk, a kutyák szeretnek csontokkal játszani.

A ducibb lányok nem a kezüket teszik össze, hanem téged pofoznak ha hozzájuk szólsz, sekélyes b@-lF *sz...

25f

2013. nov. 4. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
21%
11-es válaszoló: szerintem nem férfi vagy, hanem egy utálatos dagadt nő. Fröcsögsz a karcsú, szép nők iránti gyűlölettől.
2014. aug. 29. 17:30
 13/15 anonim válasza:
72%
Régi a kérdés, de nem baj. Emberek, miért lenne könnyebb? Én nem mondom magam vékonynak, de kövérnek sem. Nincs az egekben az önbizalmam, viszont úgy neveltek, hogy tiszteljem magam, mert ha én nem tisztelem magam, mások sem fognak - főleg nem a férfiak. Szóval bocsáss meg, hogy nem vetem magam hálától könnyes szemmel a karjaidba, mert nagy kegyesen megszólítottál, annak ellenére, hogy duci vagyok.
2014. nov. 2. 00:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem eddig könnyebben ment a ducibb lányokkal, nah nem megfektetni őket, csak szimplán beszélgetést kezdeményezni, tudjátok mint két ember szokott...27f
2014. nov. 23. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a legaljabb kerdes amit olvastam, ez nyilvan nem igy van. Hogy altalanosithatsz ennyire undorito modon?! Minden lany mas, ha teged csak a suly erdekel akkor elfelejtheted, hogy valaha baratnot szerzel magadnak (mert gondolom, hogy ezert kerdezed). Ha konnyen es gyorsan akarsz magadnak csajt menjel el a putriba ott egy tizesert barkit megkapsz
2014. dec. 7. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!