Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt részegen, majd megbántódott a reakciómon. Csak szerintem nonszensz? Akkor már miért nem megy bele?

Figyelt kérdés

Az exe a közös baráti társaságunk része. Nem volt hosszú a kapcsolatuk, nem is haragban váltak el.

Viszont két hete történt az, hogy volt egy házibuli. Én órákkal később érkeztem, mert előtte a családomnál voltam, és ja, késett a vonatom, meg a buli előtt hazaugrottam a cuccaimmal. Mire odaértem a barátnőm már ittas volt, de nem tűnt vészesnek.

Na de ma bevallotta, hogy abban a pár órában ő nem csak ittas lett, hanem megcsalt az exével. A barátnőm nagyon hangsúlyozta, hogy de csak mert részeg volt. Konkrétan volt tipi-tapi, meg a srác úgy igazán alaposan megujjazta. Hát én ezen annyira nem borultam ki (alapból én úgy vagyok monogám, hogy ha a páromnak igénye van rá, amúgy nem fontos), kicsit zavart, hogy nem ebben maradtunk és ezt tette. Gondoltam hát jó, megkérdezem, mit szólna egy hármashoz, hívhatja az exét. Ő meg így tökre kiakadt, hogy hogy kérdezhetek ilyet, mit gondolok én róla, ez borzalmas ötlet, kínosan érezné magát.

Nem értem miért kell ennyire kiakadni a felvétésen. Velem lefekszik, mert a párja vagyok. Az exével is szexelt már, ezek szerint így a kapcsolat vége után is szét tudta neki tenni. Mégis mit kell akkor szemérmeskedni?

dec. 4. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyébként világos, hogy mi a problémád ezzel a szituval kedves Kérdező.

Létező dolog ez a nyitott kapcsolat téma, de az csak úgy működik, ha már előzetesen egyeztetve lettek a szabályok. Ez a hölgyi meg még utólag sem hajlandó megbeszélni semmit, pedig amúgy a hozzáállásod ehhez az egészhez nem éppen a megszokott. Más már sokkal kevesebbért kibaszta volna, mint macskát xarni, és ezzel ő is tisztában van, ezért sem tud mit kezdeni a reakcióddal.

SUM: Ő nem azért ujjaztatta meg magát az exével, mert neki igénye lenne nyitott párkapcsolatban lenni, hanem mert strandpapucsállatra piálta magát, és nem tudott a sunájának parancsolni. Egyáltalán nem alkalmas egy nyitott kapcsolatra.

Az egyébként a legócskább magyarázat egy ilyen helyzetre, hogy az illető be volt b@szva és nem tudta mit csinál.

Bizonyos kor fölött szerintem már úgy is saturészegre tudja vágni magát valaki, hogy mégis képes annyira észnél maradni, hogy másnap aztán ne legyen ciki belenézni a tükörbe. (ki van próbálva, működik)

dec. 6. 00:55
 12/13 anonim ***** válasza:

"Viszont két hete történt az, hogy volt egy házibuli. Én órákkal később érkeztem, mert előtte a családomnál voltam, és ja, késett a vonatom, meg a buli előtt hazaugrottam a cuccaimmal. Mire odaértem a barátnőm már ittas volt, de nem tűnt vészesnek."

Napi kamukérdés pipa! ✅

Semelyik házibuliban nem történnek ilyen gyorsan a dolgok, baráti társaságban főleg nem.

dec. 13. 10:08
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 Akkor mi nem ugyanolyan házibulikba járunk.

Négykor kezdtődött, én kilenckor érkeztem, a barátnőm meg négy körül. Sokan hoztak magukkal más barátokat is, tehát nem szűk körben voltunk, nem is egy pici lakásban volt a buli. Azért ha kb 25 főből kettő nem megy vissza a cigizés után, hanem elvonul a hátsóépület kamrájába, az nem olyan feltűnő

dec. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!