Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőmtől kérek valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmtől kérek valamit, pl. megy boltba, és megkérem hogy hozzon almát, akkor körtét hoz... nagyon ki tud akasztani! Nem tudom, hogy nem figyel rám, vagy miért, de rendszeres, hiába szólok... másnál is van így? Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Új barátnő, normális, minden stimmel, ez az egyetlen probléma, de ki tud akasztani vele...

Ma is ment boltba, megkérdezte mit hozzon, mondtam, hogy xy sampont, persze nem olyat hozott, mert: "Ilyen volt!" Ekkor mondtam, hogy akkor nem kellett volna venni semmilyet, majd máshol megvesszük. (Na most vagy 1 hónapig azzal mosom a hajam, vagy elmegyek én a boltba és veszek olyat amilyen kell - mindkét opció kellemetlen.)

Persze vajból is teavaj helyett margarint hozott, pedig ez már a 3. alkalom, és mindig mondtam neki.

Nálatok is van ilyen? Mi lehet az oka, nem figyeltek a másikra, vagy nem érdekel a másik igénye, egyéb? Hogy reagálnátok?

30 körüliek vagyunk

2022. okt. 12. 14:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%

A boltnak FIZETEK azért, hogy a szolgáltatásukat (kiszállítással rendelés) igénybe vegyem.

Fizess a barátnődnek a bevásárlásért, majd írj be a panaszkönyvbe.

Amúgy az írásaid alapján utálod a párod. Minek vagy vele akkor?

2022. okt. 12. 15:24
 12/28 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen egyetértek,lesza.ja amit mondassz én kidobnàm az ilyet...f
2022. okt. 12. 16:02
 13/28 anonim ***** válasza:
89%

Ha otthon van, mert munkanélküli, miért nem tud ennyi szívességet megtenni?

Nekem sem fizet a férjem, de ha olyan helyen vagyok, rákérdezek vegyek-e neki valamit. Ha megkér erre arra, miért vennék mást?

Nem értem miert lenne a kérdező a hibás.

Itt gyakorin senki nem kér meg senkit szívességre?

2022. okt. 12. 16:36
 14/28 anonim ***** válasza:
23%

"Ha megkér erre arra, miért vennék mást?"

Nálatok mindig minden van készleten, kivétel nélkül? Szerencsés vagy.

2022. okt. 12. 16:40
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs keszleten felhívom telefonon, hogy vegyek-e mást.

Ennyire ne legyen már valaki eletképtelen.

2022. okt. 12. 16:43
 16/28 anonim ***** válasza:
25%
Ja, szerintem nem életképtelenség hogy nem hívogatjuk egymást munkaidőben ilyen kardinális kérdésekkel mint hogy alma vs körte. 😂😂😂
2022. okt. 12. 16:48
 17/28 anonim ***** válasza:
78%

Akkor nem veszek mást!!!

Most komolyan. Jatszuk el.

Sziven, megyek a boltba, vegyek neked valamit? Igén, kérlek ha már ott vagy vegyél xy fogkrémet.

Nem fogok masik fajtát venni, ha nimcs, nem veletlenül kérte azt a bizonyos markát. (Ha nem tudom megkérdezni töle, hogy jó lesz-e más id)

2022. okt. 12. 16:52
 18/28 anonim ***** válasza:
15%

Mi meg ennyire nem vagyunk finnyásak. 🤷‍♀️

2022. okt. 12. 17:00
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

De van aki igen. És ezt miert nem lehet tiszteletben tartani?

Az sem mimdegy, hogy teavajat vesz valaki, vagy margarint. Másra kell használni, és teljesen más az íze.

Ha sútni akarok, nem fogok szendvicsvajjal sütni. Az nem jó sütikhez.

2022. okt. 12. 17:05
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletben tartani? Az eredeti kérdés úgy szól, hogy "Hogy reagálnátok?", ennek megfelelően természetesen arról írok hogy én hogy reagálnék.

Más meg azt csinál amit akar.

(Annyi, hogy nem lennék együtt olyannal aki ilyeneken problémázik)

2022. okt. 12. 17:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!