Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak férfiak a gyerekemmel kapcsolatot erőszakosan kialakítani, amikor én nem akarom?

Figyelt kérdés

Se joguk, se közük nincs a gyerekemhez.

Ezt miért nem értik meg?

-Egy egyedülálló anya-

2022. szept. 30. 16:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

A gyernekemnek születésétől kezdve nincs apja. Ez az egyik.

Meg anyja is csak egy félnótás. Ez meg a másik.

2022. szept. 30. 20:24
 52/64 anonim válasza:
100%
Azt még be tudom fogadni, hogy nem akarod elengedni egy friss kapcsolatban kettesben boltba a fiaddal a párod, de onnantól, hogy a strandon rohansz utánuk, hogy ne vigye be a férfi mosdóba... Erőteljesen biztos vagyok benne, hogy fordítva ülsz a lovon. Jogod mindenhez van persze, ezt is megtilthatod, de egyszerűen annyi a válasz a kérdésedre, hogy baj van a toronyban, Te nem vagy normális, ezek a férfiak értelmesen viselkednek.
2022. szept. 30. 20:26
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

"Erre a párom mondja hogy nyugodtan menjek fel a pakokkal, majd ő a gyerekkel elszalad a sarki boltba. A gyerek is nagynak akarja érezni magát, anya nélkül akar menni.

Erre ott vitatkozunk az utcán hogy a gyerek feljön velem párom menjen el a boltba. Vagy ha elmennek akkor megyek én is velük és megyünk hármasban. És párom és a gyerek is áll és nem akarnak elindulni velem.

A kérdés ikyenekre vonatkozik hogy miért akarja mindenáron hogy ő csak a gyerekkel menjen boltba? Miért kell ilyeneken vitatkozni? Ha azt mondtam nem, akkor miért áll belém? Ahogy kinézhetünk olyankor az utcán..."

Fogd már fel, hogy itt te vitatkozol és az egyetlen érved, hogy csak!

A párod bedobott egy jó ötletet és te megvétóztad. Te gyereknek kezeled a párodat, mert eszedbe sem jut, hogy talán érveket kellene felsorakoztatnod, ha neki támad egy jó ötlete és te ellenállsz. Nem vagy véletlenül tanár?

"Vagy strandon. El akarja vinni férfi wc-be. És ezen vitatkozunk hogy nem, én viszem magammal a gyereket a nőibe. A strandon is ahogy szaladok utánuk, hogy ne vidd el..

De miért nem fogják fel, hogy nem?"

Detto. Itt is van egy teljesen normális ötlet és kijelented, hogy nem.

Elmondtad egyszer is neki, amit itt leírtál? Hogy csak dugni akarsz vele? Mert a férfinek OK, de apának nem, az pontosan ezt jelenti.

Mondd el és biztosan nem akarnak majd többé normális kapcsolatot veled. Ha üríteni akarnak, akkor majd felhívnak.

2022. szept. 30. 20:28
 54/64 anonim ***** válasza:
100%

Hú, kérdező, előre sajnálom a menyedet. Szerintem itt tudat alatt arról van szó, hogy kisajátítod a gyereket. Te akarsz lenni az egyetlen, akihez kötődik és megideologizálod, hogy csak az ő érdekében teszed. Közben épp anyuci pici fiát neveled, akitől majd elüldözöl minden potenciális nőt, mert senki nem lesz elég jó neki.

Ha mégis megállapodik, ezt a mintát fogja követni. Olyan nőt fog választani, aki teljesen rátelepedik, mert ezt ismeri, ez fogja neki jelképezni a stabilitást.

2022. szept. 30. 20:41
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Ja, olvass utána "helikopter szülőnek".
2022. szept. 30. 21:01
 56/64 anonim ***** válasza:
76%
Hívd ki az illetőt egy kick-box meccsre.
2022. szept. 30. 21:40
 57/64 anonim ***** válasza:
100%

Annyira ismerős ez a stílus...

Ez a kapkodó, ideges, összefüggéstelen szóhömpöly.

Csak annak a csajnak mindig az a siráma, hogy miért csak szexre veszi minden pasi.

Új vonalon megy a trollkodás?

2022. szept. 30. 21:50
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy örülnél neki, hogy próbálnak kapcsolatot teremteni a gyerekkel.

Leírhatnám az én történetemet a kedves mostohaanyámról, aki gyűlölt, mint a szrt (pusztán, mert létezem).

Itt te vagy a hlye, nem is kicsit.

2022. szept. 30. 21:55
 59/64 anonim ***** válasza:
100%
#57! Nem, ez az, akinek folyton bántalmazó pasijai vannak és minden férfi őt akarja. Mindig leírja, hogy mennyire tökéletes. Ezek szerint néha bedob gyerekes troll kérdést is. Egyszer olvastam már tőle. Tök ugyanazok a szófordulatok.
2022. okt. 1. 00:28
 60/64 anonim ***** válasza:
100%

🤦 húb+

Erre nincsenek szavak. Kérdező, nem vagy normális.

2022. okt. 2. 08:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!