Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak férfiak a gyerekemmel kapcsolatot erőszakosan kialakítani, amikor én nem akarom?
Se joguk, se közük nincs a gyerekemhez.
Ezt miért nem értik meg?
-Egy egyedülálló anya-
Komoly kaocsolatok a kérdés! Nincsenek párhavi férfiak!
Ket komoly kaocsolatom volt az apuka óta, mindkét férfi állandóan eá van szállva a gyerekemre! A vikt barátom hogy béküljek ki, menjünk állatkertbe puszilja a gyerekem!, aki pedig a párom (aki "elrabolta")szerintem szakítok, és ő is volt lesz nagyon hamar.
És ők komoly férfiak 35-40, minden olyan tulajdonsággal, ami ennyi idősektől elvárható, barmokkal szóba sem állok!
És akkor ez lesz. Hogy a gyerekemen megy a "harc".
Apuka meghalt amikor született a kicsi. 4 éves koráig voltam egyedül vele. 4 éves korában lett egy barátom. Aztán egy másik szakítás után. Most 8 éves és igen rengeteg nevetés csikizés van, párommal boxolni is focizni cselezni is szoktak, nagy kacagások mennek birkózás "bulik" is.
De nem hagyom és nem engedem senkivel kettesben, nevelésbe, tanittatásba, semmibe nem szólhatnak bele, engem anyaságomban és a gyermekem nem véleményezhetnek, és alapvetően nem családi fagyizasok a vágyálmaim sem egy férfival, a gyermekkel vagyok legtöbbet, nem hármasprogikra vágyom, ha meg elvinnék a fwlügyeletem nélkül, ki sem bírnám, a gyerekben nem alakítok ki kötődést a párom felé, ezt is ÉN döntöm el és nem ők!
Azon kívül hogy engem bírálnak itt, van esetleg arra válasz hogy egy férfi mit akar egy gyerektől?
25-ös A gyerektől semmit nem akarnak!
Veled szeretnének normális kapcsolatot kialakítani, aminek része a gyerek, nem lehet kikapcsolni a képletből, hiszen az életed része, és így a közös életeteknek is. Ha nem akarsz családban gondolkodni, akkor keress olyat, akivel néha lehet közös programot csinálni, lefeküdni, a gyereket be sem kell mutatni, ha így állsz a kérdéshez.
Családot nem akarhat egy férfi? A gyerekednek meg nem lenne szükséged egy stabil apaképre? Akkor megcsalná az apját? Vagy veled történt valami gyerekkorodban?
Én ismerek több olyat, ahol ez normálisan tudott működni. A gyerekek már egyetemisták és a pótapukához kötődnek, aki szintén büszke rájuk. Ez pont olyan, mint az örökbefogadás, sőt hivatalosan is lehet ilyet és szoktak is, ha nincs akadálya. Szerinted ezzel mi a probléma, mi ebben a "tisztátalan"? Szerintem az a normális egy férfitól, ha ilyen szintű kapcsolatban reménykedik, ha már gyerekes anyával kezdett és családban él. Azt meg el sem tudom képzelni, hogy ha egy táborba beadod a gyereked, ott megbízol idegenekben, és rászólhatnak a gyerekedre, altathatják, etethetik, mehetnek vele kirándulni, de a párodban nem bízol.
Több normális válasz is végigfutott az agyamon, de mire a végére jutottam a kommenteknek ennyi maradt:
fhuuuu de debil vagy 😱
Na de azért valamit mégis… anyám 4 éves koromban lelépett és otthagyott apámnak, ergo egy férfi nevelt engem mint kislányt. Ő hétvégi anyuka volt egy új kapcsolattal (ami azóta 26 éve tart). Nevelőapám soha nem próbálta magát rám erőszakolni, de a saját lányaira sem, szerintem gőze nem
volt mit kezdjen velünk. Nekem ez volt a megszokott. De programok azért voltak, fagyi, mozi, nyáron nyaralás, de tény, hogy anya foglalkozott mindhármunkkal. Talán egyszer elvitt egyedül játékboltba. Nem igazán csíptem emiatt a távolságtartás miatt, nem
volt bohóckodós, jó fej, nem izgatta mi van velem tehát lényegében annyit láttam bele gyerekként, hogy elvette anyát tőlem, slussz passz.
Apukám új feleségének is volt/van egy velem egyidős lánya, ugye az más sztori mert mi együtt is éltünk ebben a felállásban, ott a mostohatesóm volt az új gyerek apukám mellett vagy apa az új férfi a gyerek mellett. Apa jó fej volt vele is, elvitt minket együtt ide-oda akár strandra is, ha a nevelőanyámnak nem volt kedve jönni. Együtt élve kellett ez a bizalom, hogy megismerjék egymást, a gyerek teljesen más, ha a szülő is mellette van. Ha fiad van nem biztos, hogy mindent veled fog akarni megbeszélni később, kell egy bizalmi kapcsolat egy apa egyeddel, aki nem csak egy senki otthon a számára. Plusz, ha így neveled, hogy ne kötődjön hozzá akkor kamasz korára igencsak kinyílhat a bicska a gyerek zsebében valaki iránt akit nem szeret/tisztel. Főleg, ha becsusszan egy közös pulya, aki szeretve van, a te gyereked meg csak a megtűrt gyerek érzését kapja majd, mert te nem hagytad, hogy kapcsolatot építsenek.
Emberek meg csodálkoznak, hogy a gyerekek felkötik magukat suli után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!