Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak férfiak a gyerekemmel kapcsolatot erőszakosan kialakítani, amikor én nem akarom?

Figyelt kérdés

Se joguk, se közük nincs a gyerekemhez.

Ezt miért nem értik meg?

-Egy egyedülálló anya-

2022. szept. 30. 16:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Normális a kapcsolatuk a gyerekkel. Megesik hogy otthon hármasban csikizőzünk, vagy bármi.

De ezen túl akarnak menni. Hármasban programok mikor én kimondottan rühellem ezeket, meg elvinni magukkal, hogy én nem vagyok jelen, stb.

2022. szept. 30. 16:48
 12/64 anonim ***** válasza:
100%

Lehettek jó páran ezek a férfiak, ha mindig többes számban hivatkozol ezekre a “ párkapcsolatokra”.

Legalább magaddal legyél őszinte: akire nem bíznád rá a gyerekedet abban nem bízol és nem szereted, tehát te vagy aki szórakozik velük, mert ezt nem tudod értelmesen a tudtukra adni.

Ha egy komoly kapcsolatod lenne, és nem mindenféle pasit hurcolnál haza, akkor nem motoszkálna ott ez a gondolat, hogy az adott pasi könnyen jött könnyen megy. Ha pedig tartod magad ehhez, hogy amíg valami nem komoly, addig ne lógjon a pasi a gyerekkel az korrekt. De akkor be se mutasd őket egymásnak, mert 20 apukája lesz amíg felnő, és iszonyatos kötődési gondokat okozol a gyereknek.

2022. szept. 30. 16:49
 13/64 A kérdező kommentje:

Nálam elég csak egyetlen rossz mondat, vagy mozduat, vagy egy rossz pillanat hogy én ne engedjem a felügyeletem nélkül a gyereket velük!

Írhatnék példákat.

Az egy dolog hogy nekem mint férfi megfelel, de pótapát ne akarjanak játszani.

2022. szept. 30. 16:49
 14/64 A kérdező kommentje:

#12 több éves komoly kapcsolatok.

Nem magadból indulj ki.

2022. szept. 30. 16:50
 15/64 anonim ***** válasza:
21%

Mi van a gyerek nemzőjével?

Vert? Dugta a gyereket? Drogos? Feka?

2022. szept. 30. 16:51
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Gyereknek nagyon nem jó hogy par havonta mindig mas ferfival vagy aztan eluldozod oket. Gondolom apucit is kiidegelted .
2022. szept. 30. 16:52
 17/64 anonim ***** válasza:
98%
12. Teljesen felesleges és hiábavaló megváltoztatni akarni az olyanokat, mint a kérdező - tapasztalat. Sohasem önmagukban látják a hibát, képtelenek normális férfit szerezni maguk mellé és megtartani. Ismerek ilyeneket, egyszerűen máshogy vannak bekötve. Nem értik meg, hogy saját magukkal b.sznak ki. Szenvednek, de közben mindent megmagyaráznak maguknak.
2022. szept. 30. 16:52
 18/64 anonim ***** válasza:
95%
Akkor be lehet fejezni az ismerkedést, koncentrálj arra, hogy egy egészséges felnőttet nevelj, ha már világra hoztad. Barmokkal meg ne állj le. Ezen még nem gondolkodtál?
2022. szept. 30. 16:53
 19/64 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora az a gyerek, ha több többéves kapcsolatot végigasszisztált?
2022. szept. 30. 16:56
 20/64 anonim ***** válasza:
94%

18.

Barmok? Tehát barmok azok a pasik, akik normálisan bánnak a kölyökkel?

2022. szept. 30. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!