Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak férfiak a gyerekemmel kapcsolatot erőszakosan kialakítani, amikor én nem akarom?
Se joguk, se közük nincs a gyerekemhez.
Ezt miért nem értik meg?
-Egy egyedülálló anya-
Normális a kapcsolatuk a gyerekkel. Megesik hogy otthon hármasban csikizőzünk, vagy bármi.
De ezen túl akarnak menni. Hármasban programok mikor én kimondottan rühellem ezeket, meg elvinni magukkal, hogy én nem vagyok jelen, stb.
Lehettek jó páran ezek a férfiak, ha mindig többes számban hivatkozol ezekre a “ párkapcsolatokra”.
Legalább magaddal legyél őszinte: akire nem bíznád rá a gyerekedet abban nem bízol és nem szereted, tehát te vagy aki szórakozik velük, mert ezt nem tudod értelmesen a tudtukra adni.
Ha egy komoly kapcsolatod lenne, és nem mindenféle pasit hurcolnál haza, akkor nem motoszkálna ott ez a gondolat, hogy az adott pasi könnyen jött könnyen megy. Ha pedig tartod magad ehhez, hogy amíg valami nem komoly, addig ne lógjon a pasi a gyerekkel az korrekt. De akkor be se mutasd őket egymásnak, mert 20 apukája lesz amíg felnő, és iszonyatos kötődési gondokat okozol a gyereknek.
Nálam elég csak egyetlen rossz mondat, vagy mozduat, vagy egy rossz pillanat hogy én ne engedjem a felügyeletem nélkül a gyereket velük!
Írhatnék példákat.
Az egy dolog hogy nekem mint férfi megfelel, de pótapát ne akarjanak játszani.
#12 több éves komoly kapcsolatok.
Nem magadból indulj ki.
Mi van a gyerek nemzőjével?
Vert? Dugta a gyereket? Drogos? Feka?
18.
Barmok? Tehát barmok azok a pasik, akik normálisan bánnak a kölyökkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!