Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak férfiak a gyerekemmel kapcsolatot erőszakosan kialakítani, amikor én nem akarom?
Se joguk, se közük nincs a gyerekemhez.
Ezt miért nem értik meg?
-Egy egyedülálló anya-
Ez igen fogas kérdés.
Egyelőre fiú tudata van, tele van fiús sportokkal, lányokba szerelmes, szeret boxolni, "keménykedni", vagánykodni.
Néha azért mond olyanokat hogy felnőve olyan akar lenni mint én. De azt mondják, néha elég akár egy edző is ahhoz, hogy valakire felnézzen, vagy kövesse.
De nem tudok csak azért együtt lenni vkivel hogy mintája legyen neki. Nem ilyen az élet.
Nem keresek senkit. Az élet vagy hozza majd, vagy nem.
Akikkel vagyok vagy voltam azért nincs gyerekük mert ők maguk nem akarnak, és őszintén szólva én nem is szülnék nekik, apaként egyiket sem tartom jónak. Csak férfiként.
Elvált apukákat megint nem fogok egy jó apának tartani, hiába van azoknak gyerekük..akik családokat hagynak el, azok nekem ne bizonygassanak.
Majd lesz valahogy.
Csak szerettem volna megérteni miért nem elég egy szimpla nem, hogy a gyereket hanyagolja, ne akarjon tőle semmit, miközben mindenhonnan az fokyik ami teljesen ellentétes ezzel, hogy más gyereke nem is kell senkinek.
Na jó, ez a 41 után most már biztos hogy csak kamu, hangulatkeltés. Már azt is bedobja ezután az elképesztő ámokfutás után amit itt lerendezett, mert nem tart még 150 oldalnál a trollkodása, hogy a fiúgyereke olyan akar lenni mint ő.
Ez férfi troll, csak hogy lejárassa a nőket (szokás szerint).
Fiús anya vagyok, elvált és újraházasodott. Soha nem akart a fiam olyan lenni mint én (tízéves).
A gyernekemnek születésétől kezdve nincs apja. Ez az egyik.
A másik hogy gyerekeket alap nem összehasonlítani. Mindenki másképpen vagy más ütemben fejlődik szemelyisegben éntudatban vagy érzelmi intelligenciában is.
Nem is tudom most hirtelen mi kapcsán mondta, csak az ugrik be hogy elalvás előtt mondta.
És amugy ki mást mondana mégis.
Hubanyeg... Ez a nő? vagy hülye vagy troll.
No figyu ideske ! Inkább örülj, hogy a bika a borjút is elfogadja a tehén mellé, ne a semmin hisztizz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!