Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom az utóbbi időben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom az utóbbi időben, csak szerintem gyanús?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónappal ezelőtt, egy furcsa álmom volt, nem is írom le inkább, csak a lényeget, hogy hűtlen hozzám, majd rá kérdeztem, mondta, hogy dehogyis, ő nem olyan.

Másnap, harmadnap, negyedik nap még mindig zaklatott ez az egész álom dolog. Egyszer elaludt, tudom csúnya dolog, intimszféra, stb, de bele néztem a telefonjába, nem tudom miért, de ezt éreztem helyesnek.

Ahol láttam, a legutóbbi keresési listáját a messengerbe, ahol ott volt egy lány, törölt üzenetekkel.

Majd ezt 3 napon keresztül minden nal megnéztem, és ugyanúgy ott volt.

Majd egyszer kifakadtam, rá kérdeztem ki az, (mert előtte én felhívtam egy munkatársát, aki nekem jó lány barátom, és azt mondtam, hogy párom, egy másik fiú, és ez a bizonyos törölt üzenetes lány sok időt tőlt együtt a munkahelyen.)

Párom tagadta, hogy bármi is lenne, hogy ő nem beszélgetett vele.

Majd nagy veszekedés alakult ki, és akkor mondta, hogy beszélgettek üzenetben, de már nem, és hogy azért törölte ki, hogy nem akart ebből problémát, (elvileg csak mizus üzenetek voltak) és ekkor kérdeztem tőle, ha csak ennyi volt miért törölte?

Elvileg ennek a lánynak volt barátja.

Egy hétig magam alatt voltam a történtek után.

Haza küldött, hogy kicsit nyugodjak le.

De nem bíztat, nem segít nekem.

Haza jöttem egy hét után, és észre vettem, hogy minden nap 2x fürdik, borotválkozik nagyon, ezelőtt ő nem volt ilyen.

Azóta mindig némítja előttem a telefont, nem hagyja előttem, mindig oda figyel ha ír neki valaki.

Ha felhozom a témát, mérges, feszült, mélyeket nyel.

Ha hűtlen is hozzám, ha nem, mit tegyek, nektek mi a véleményetek?

2022. szept. 26. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen megcsal. Te tudod, hogy akarod ezt kezelni, én elhagynám. Szerinted miért küldött haza? Hogy megnyugodj? Ugyan... Abban ő tudott volna segíteni, de nem akart.
2022. szept. 26. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott ha nem momdja meg.
2022. szept. 26. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
13%

"ha csak ennyi volt miért törölte?"

Mert nem hiányzott neki egy veszekedés egy olyannal, aki egy álom miatt is képes hisztizni. Te azután az álom után már elhatároztad, hogy addig fogsz keresgélni, ameddig nem találsz ürügyet a veszekedésre.

Nem kizárt, hogy MÁR másfelé kacsintgat. Gondolom, nem az első bizalmatlan kirohanásod.

2022. szept. 26. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nem hiányzott neki egy veszekedés egy olyannal, aki egy álom miatt is képes hisztizni."

akkor jó hülye lehetett, mert a törölt üzenetekből van a legnagyobb cirkusz. törölt üzenetek helyére bármit odaképzelhet a másik, és ugye a fő kérdés, hogy miért nem volt jó azokat az üzeneteket feketén-fehéren úgy hagyni

2022. szept. 26. 15:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem az álom miatt veszekedtem, hanem amit utána találtam.

Nem, nem voltak kirohanásaim, 4 év alatt ez az első ilyen ami köztünk volt.

2022. szept. 26. 15:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, kedves 4. válasz adó.

Ez a legrosszabb, hogy én nem láttam azt a beszélgetést, ezután bármit kitalálhat.

2022. szept. 26. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyértelműen látszik, hogy törölt üzenetek vannak ott, akkor nem is értem, mi itt a kérdés. Ki kell b_szni az ilyet.
2022. szept. 26. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A leírás alapján kb. 99%, hogy megcsal.

A legkritikusabb a telefon némítás/dugdosás illetve az indokolatlanul megnőtt zuhanyzás szám...

Az én exemnél is az volt az első gyanújel, hogy hirtelen mindig le volt némítva a telefonja. Nem törődtem vele, de később már abból is pánik volt, ha valamiért a kezembe vettem. Nem sokkal később már konkrét lebukás volt, ki is raktam.

34F

2022. szept. 26. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajna csal :(
2022. szept. 26. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű számodra is, hogy megcsal.
2022. szept. 26. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!